Otkriveno zbog čega supruga Sanje Ilića nije bila ni na komemoraciji, ni na njegovoj sahrani

Otkriveno zbog čega supruga Sanje Ilića nije bila ni na komemoraciji, ni na njegovoj sahrani

Autor: | 13/03/2021

0

Supruga Sanje Ilića, Tatjana Karajanov, nije se pojavila juče na njegovoj sahrani, a sada je otkriveno i šta je tome razlog. Naime, iako su svi očekivali, Tatjana nije prisustvovala ni komemoraciji prethodnog dana u prostorijama RTS, kao ni sahrani. 

Pročitajte: Sanja Ilić sahranjen pored bivše supruge Zlate, sin Andrej neutešan (foto)

Ata Images

 

Kako saznaje dnevni list "Kurir", razlog za to je što su se oni razveli u novembru prošle godine. Karajanovljeva se godinu dana pre zvaničnog rastanka iselila iz porodičnog doma u kojem je živela sa Sanjom i od tada nisu zajedno. Njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

O ovome javnost nije ništa znala jer kompozitor nikada privatni život nije isticao u medijima i nije voleo da bude u centru pažnje na taj način, niti da pravi skandale. Tako je bilo i tokom i nakon razvoda od druge supruge, pa su se rastali u najvećoj tišini. O krahu njihovog braka znali su samo najbliži.

ATA Images

 

Supruga Sanje Ilića oglasila se na svom profilu na "Instagramu" 

Iako više nisu bili zajedno, Karajanoljevu je, po svemu sudeći, smrt bivšeg supruga potresla, pa se od njega oprostila putem Instagrama.

- Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvek imati mesto u mome srcu. Neka su anđeli s tobom - napisala je Tatjana ispod zajedničke fotografije. Podsetimo, Ilić i Tatjana venčali su se u oktobru 2016. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su za članove porodice i najbliže prijatelje organizovali žurku na jednom splavu. Iako je mislio da nakon smrti supruge, glumice Zlate Petković, neće naći ljubav, iznenadio se kada je upoznao Karajanovljevu.

Pročitajte: Ispovest Sanje Ilića - Nije moralo tako da se desi, nisam stigao da joj kažem ni koliko je volim

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti