Pratili Sanju Ilića na večni počinak, a ona nije došla: Druga kompozitorova supruga nije se pojavila na njegovoj sahrani, razlog šokirao

Pratili Sanju Ilića na večni počinak, a ona nije došla: Druga kompozitorova supruga nije se pojavila na njegovoj sahrani, razlog šokirao

Autor: | 08/02/2024

1

Druga supruga Sanje Ilića je lepotica

Uskoro se navršavaju tri godina kako je preminuo Aleksandar Sanja Ilić.

Iza sebe je ostavio sina Andreja, ali i suprugu Tatjanu, koja je šokirala javnost kada se nije pojavila ni na sahrani, ni na komemoraciji kompozitoru.

A.K./ATAImages

 

Ali njihova ljubavna priča bila je divna.

Kada je Sanja izgubio prvu suprugu Zlatu Petković 2012. godine, taj gubitak je ostavio velike rane na njegovoj duši.

Pročitajte: Zlata Petković i Sanja Ilić zaplakali bi od sreće - Oženio se Andrej, supruga i desetomesečna ćerka zvezde veselja (foto)

Nije mislio da će se ikada ženiti ponovo, ali onda se pojavila Tatjana Karajanov.

Sanja i Tatjana venčali su se u oktobru 2016. godine, ubrzo pošto su se upoznali na promociji jedne knjige.

Stefan Tomašević/ATAImages

 

U godinama koje su usledile odavali su utisak skladnog bračnog para, pa su se mnogi začudili kada je nisu videli na njegovoj sahrani.

Pročitajte: Sanja Ilić sahranjen pored bivše supruge Zlate, sin Andrej neutešan (foto)

Da bi prekinula spekulacije, Tatjana je javno pojasnila:

- Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego posle razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju, ali odlučila sam da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zora 13:36 09.02.2024
Odgovori

Ovo dvoje su rekorderi u neprimerenim izjavama. Od takvih izjava se u javnosti mogu praviti razne insinuacije a to im uopste nije potrebno.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti