Umetnica mora biti zdrava: Konstrakta je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2022, a evo šta znači njen pseudonim

Umetnica mora biti zdrava: Konstrakta je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2022, a evo šta znači njen pseudonim

Autor: | 06/03/2022

0

Konstrakta je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2022

Do samog kraja glasanja bilo je „čupavo“. Sara Jo, Zorja, Angellina... Iako proteklih nedelja, dok smo preslušavali pesme koje su se našle među 36 odabranih, nije baš važila za favorita, na Pesmi Evrovizije 2022. godine Srbiju će predstavljati – Konstrakta. Iznenađenje, a možda i ne?

Pročitajte: Neočekivano! Evo ko je misteriozna Konstrakta koja nas predstavlja na Evroviziji (video)

ATA Images

 

Zapravo, tek finalne večeri shvatili smo da bi pevačica neobičnog imidža, čiji su nam „zarazni“ stihovi „umetnica mora biti zdrava“ i „nemam knjižicu“ odmah ušli u uši, i te kako mogla da pobedi. Nije osvojila samo stručni žiri, već i publiku. Originalno, drugačije, osvežavajuće, to su epiteti koji prate kompoziciju „In corpore sano“, a verujemo da će se dopasti i Evropi na velikom takmičenju u Torinu.

ATA Images

 

Konstraktu, pravim imenom Ana Đurić, poznajemo iz sastava „Zemlja gruva“. S njima je već pokušala da se domogne „Eurosonga“, 2009. godine. Kako je jednom prilikom objasnila, njen pseudonim znači racionalno emotivna, ali nije baš jednostavan za izgovaranje. Prvi solo singl, „Žvake“, objavila je 2019, a verovatno
ste čuli i „Neam šamana“, „Mekano“ i još neke pesme.

ATA Images

 

Ana je udata za arhitektu Milana Đurića, s kojim ima dvoje dece, Lenu i Nikolu. I ona je, inače, završila arhitektonski fakultet. A zdravstenu knjižicu o kojoj svi pričaju – zaista nema. Kako je otkrila posle pobede, pred odlazak u Italiju uplatiće privatno zdravstveno osiguranje.
Jutros je gostovala u jutarnjem programu Radio-televizije Srbije i otkrila da će joj biti potrebno neko vreme da se sabere. Konkurencija je, priznaje, bila velika.
- Pripreme počinju odmah, ima tu posla. Jedna od poruka pesme svakako je odnos prema zdravlju.
Sinoć je na scenu iznela lavor, a za nastup na Pesmi Evrovizije još nema ideju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti