Na početku veze Ana i Milica izgledale su potpuno drugačije, premijerka otkrila detalje: Ona to nikada nije želela (foto)

Na početku veze Ana i Milica izgledale su potpuno drugačije, premijerka otkrila detalje: Ona to nikada nije želela (foto)

Autor: | 02/03/2022

8

Ana i Milica na početku zabavljanja, isplivala nikad viđena fotografija

U vreme kada su se upoznale, pre više od 15 godina, Ana Brnabić i njena emotivna partnerka Milica Đurđić nisu bile javne ličnosti, već tek dve mlade žene koje su vodile uobičajeni život.

Na jednoj od retkih zajedničkih fotografija iz tog perioda, koja je stigla do javnosti, lepa Milica izgleda kao devojčurak, plave kose skupljene u konjski rep, dok Ana ima nešto drugačiju frizuru nego danas.

Pročitajte: Privatni život Ane Brnabić sve zanima, otkriveni detalji - Šta premijerka kuva, kako se neguje, gde šopinguje...

Privatna Arhiva

 

Dugogodišnja veza krunisana je rođenjem sina Igora, a premijerka ne krije da joj je Milica, koja je po profesiji doktorka, životna podrška.

‒ Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovaramo o mom poslu, kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Pričamo o teškim odlukama, jer posao je takav da se posledice i kritika mog života neumitno tiču i nje. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, mada to nikada nije želela. Njeno pojavljivanje u javnosti je više podrška meni nego želja da se pojavljuje, i ja joj zahvaljujem na tome.

Pročitajte: Doktorka izabrala posebno mesto - Evo gde Milica Đurđić krije prelepu tetovažu (foto)

Srđan Stevanović / Getty Images

 

Odgovarajući na pitanje da li misli da ih je Srbija prihvatila kao par, premijerka je u intervjuu za Alo! poručila:

‒ Nadam se da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati moju iskrenu ljubav prema ovoj zemlji i ono što svakodnevno pokušavam da uradim, kao i energiju koju ulažem, i da će im jedino to biti važno. Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije kakav je ko čovek, pa onda sve ostalo.

Komentari (8)

Loading
Mira 05:45 04.03.2022
Odgovori

Ovo je strašno, to nije normalno niti će biti. Džaba im fakulteti i funkcije. Teško tom detetu

Ivan 10:22 04.03.2022
Odgovori

Jednostavno, ja to ne mogu da prihvatim nikada kao normalnu stvar niti ću ikada bez obzira na svu propagandu ovog sveta.

Zlata 12:36 04.03.2022
Odgovori

Bravo za obe prelepe devojke! Svi koji se protive ovoj vezi,nisu nikad niti će, osetiti ljubav koja sija sa njihovih lica! Bog Italo stvorio, a još više im dao pameti i humanosti!

Isidora 13:12 04.03.2022
Odgovori

Najvaznike je kakav ste covek, a ko ce sta u svom domu da radi sasvim je privatna stvar. Imala sam priliku da upoznam g-dju Anu i za kulturu i ljubaznost imam samo reci hvale. Izuzetno civilizovano ponasanje, sto iskreno ne vazi za mnoge, na zalost.

Ja 10:39 11.03.2022
Odgovori

Svako ima pravo na izbor samo mislim da ne treba bas sve da bude javno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti