Nikada ga nismo videli: Sin Ane Brnabić prvi put pred kamerama, plavokosi Igor ukrao mami šou u Skupštini FOTO

Nikada ga nismo videli: Sin Ane Brnabić prvi put pred kamerama, plavokosi Igor ukrao mami šou u Skupštini FOTO

Autor: | 27/10/2022

4

Sin Ane Brnabić prvi put u javnosti

Juče su u Skupštini Srbije članovi nove vlade položili zakletvu kojom su se obavezali na odanost zemlji. Premijerka Ana Brnabić na ceremoniju je došla u pratnji partnerke Milice Đurđić i trogodišnjeg sina Igora koji su je bodrili sa galerije. 

Pročitajte: Zbog njega je spremna na sve - Anu Brnabić sin naterao na veliki korak, krajnje je vreme

ATA Images

 

Tokom polaganja zakletve premijerka je sve vreme gledala u pravcu svoje porodice i mahala, a kada se ceremonija završila, plavokosi dečak potrčao je ka mami i skočio joj u naručje.

Pročitajte: Ana Brnabić - Sin nije moj na papiru, ali jeste u srcu

Novosti

 

Ana Brnabić o privatnom životu retko govori, ali je poznato da je već 12 godina u emotivnoj vezi sa doktorkom Milicom. Njih dve zajedno odgajaju sina kojeg je Đurđićeva dobila vantelesnom oplodnjom.

S obzirom na to da u Srbiji ne postoji zakon o istopolnim brakovima, Ana zvanično nije Igorov staratelj, dok se Milica vodi kao samohrana majka.

Pročitajte: Partnerka Ane Brnabić na naslovnoj strani prestižnog modnog magazina - Lepa Milica progovorila o privatnom životu i sinu Igoru

Srdjan Stevanović / Getty Images

 

Prilikom susreta sa LGBT aktivistima na konferenciji o ljudskim pravima u okviru manifestacije „Europride 2022“, u septembru ove godine, Ana Brnabić požalila se da se smatra diskriminisanom „od obe zajednice“.

‒ Dajem sve od sebe, povećala sam vidljivost zajednice ako se bar jedna osoba oseća bolje. Ja pomeram granice za bar jedan metar, učinite i vi isto, prestanite da kritikujete. Sebi nisam dala nijedno drugo pravo od onog koje i vi imate, i to nije mnogo prava, slažem se. Ja se nisam udala. Ne mogu da se venčam, živim u neregistrovanom partnerstvu, ne mogu da usvojim dete – rekla je premijerka tom prilikom.

 

Komentari (4)

Loading
Srb 11:03 28.10.2022
Odgovori

Kakav bre sin? To je biološki nemoguće. Ne l**ajte. Zato u srbskom jeziku postoji termin "posinak".

Branislav 09:10 29.10.2022
Odgovori

Ima vremena da se uda...kad nova "patriotska" vlada promeni zakon I dozvoli istopolne brakove...ne brini Ana.

Gordana 16:39 18.01.2023
Odgovori

Kako dete reaguje na to da ima dve mane. Nemam nista protiv lgb populacije ali mislim da to dete kako se oseca sto ima dve mame i sta mu kazu te dve mame gde im je tata.Sta ce reci u skoli kada ga pitaju kako ti imas dve name.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti