Dileme više nema, premijerka Ana Brnabić progovorila o tajnom venčanju u inostranstvu

Dileme više nema, premijerka Ana Brnabić progovorila o tajnom venčanju u inostranstvu

Autor: | 31/03/2022

0

Venčanje Ane Brnabić godinama intrigira javnost, premijerka konačno otkrila istinu

Na televiziji N1 sinoć je prikazan dokumentarac “Ana je tu”, diplomski rad novinara Adama Santovca. Neobičan film o Srbiji, državi bez gej prava sa otvoreno gej predsednicom Vlade. U ekskluzivnom intervjuu Ana Brnabić prvi put odgovara na pitanja koja kopkaju LGBT zajednicu. Neki pripadnici ove društvene manjine zameraju joj što se više ne zalaže za njih, dok s druge strane, privatni život premijerke toliko provocira ostatak populacije da mnogi zbog toga ne mogu da joj “oproste”.

Pročitajte: Ana Brnabić napravila presedan, otvorila porodični album i ispričala anegdotu sa sinom Igorom (foto)

N1 printscreen

 

Jedna od tema ovog ostvarenja bila je da li je istina da se sa svojom partnerkom Milicom u tajnosti venčala u inostranstvu.

- Ne, nije istina. I ja sam čula da smo se venčale, ali to nije tačno. Mi smo u vezi više od 15 godina, ali nismo u braku - odgovorila je premijerka.

Pročitajte: Na početku veze Ana i Milica izgledale su potpuno drugačije, premijerka otkrila detalje - Ona to nikada nije želela (foto)

Ata Images

 

Tri anonimna izvora bliska paru kao potencijalna mesta venčanja navela su Njujork, Ročester i Vašington. Međutim, matičarske službe sva tri grada demantovale su te informacije.

- Poslednje što bih uradila jeste da sebi dam veća prava od onih koja ima bilo koji građanin ili građanka Srbije. Nikada to ne bih učinila. To je suprotno svim mojim načelima. Verujte, pre bih se ubila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti