Retko ih viđamo zajedno: Partnerka Ane Brnabić ukrala svu pažnju na koncertu Zubina Mehte (foto)

Retko ih viđamo zajedno: Partnerka Ane Brnabić ukrala svu pažnju na koncertu Zubina Mehte (foto)

Autor: | 13/07/2021

6

Ana Brnabić i Milica – koncert na Kolarcu

Zubin Mehta, jedan od najvećih svetskih dirigenata, iako u 85. godini, ne posustaje sa aktivnostima. U Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine održao je gala koncert sa Beogradskom filharmonijom, na veliko zadovoljstvo Beograđana koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Brojne ugledne zvanice lično je dočekivao Ivan Tasovac, direktor Filharmonije, koji je, kao svi u publici poštovao epidemiološke mere i nosio zaštitnu masku.

Pročitajte: Stana Katić sa bratom u Beogradu - Koncert Filharmonije je poklon za njegov rođendan

Ata Images

Posebnu pažnju izazvala je partnerka Ane Brnabić Milica Đurđić, koja je plenila izgledom. Lepa doktorka pojavila se u haljini cvetnog desena i asimetričnog kroja na jedno rame, sa zavodljivim šlicom. Naročito uočljiv detalj bio je romantični puf rukav.

Iz prvih redova Kolarčeve zadužbine u koncertu su uživale brojne diplomate, ministarka kulture Maja Gojković u društvu šefa delegacije Evropske unije u Beogradu Sema Fabricija, Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom, Milan St. Protić.

Pročitajte: Iza kulisa Festa 2018 - Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić uživale na zabavi

Ata Images

 

Komentari (6)

Loading
Jasminka Stefanović 22:03 14.07.2021
Odgovori

Koga zanima njena partnerka... tekst koji valjda treba da provocira,ushiti ...

Rastko 09:27 15.07.2021
Odgovori

Sta se prosipate, na sva desavanja ide sa njom.. Banja Luka proslava 9. januar dolazi sa njom, na sahrani patrijarha Irineja, bila je i ona.. na inauguraciji, gde niko nikad zenu nije doveo, ona je dovela.. Tako dragi novinari pre nego sto nesto objavite prvo proverite da ne bacate "bombe"

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti