Sin Ane Brnabić proslavio rođendan: Igor ima četiri godine, sluša klasičnu muziku i obilazi muzeje FOTO

Sin Ane Brnabić proslavio rođendan: Igor ima četiri godine, sluša klasičnu muziku i obilazi muzeje FOTO

Autor: | 10/03/2023

0

Sin Ane Brnabić u februaru je proslavio četvrti rođendan. Mali Igor, koga je na svet donela doktorka Milica Đurđić, partnerka predsednice Vlade Srbije, voli sve što i dečaci njegovog uzrasta, ali posebnu ljubav iskazuje prema klasičnoj muzici i muzejima. Mama Milica često ga vodi u Filharmoniju.

Pročitajte: Nikada ga nismo videli - Sin Ane Brnabić prvi put pred kamerama, plavokosi Igor ukrao mami šou u Skupštini FOTO

ATA Images

 

− Postoje dva mesta u Beogradu koja obožavam, Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. Hipodrom je najstariji sportski objekat, mesto puno istorije i emocija, nešto u čemu uživaju cele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe mnogo voli. On obožava muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte – rekla je lepa doktorka u intervjuu za arapski L’Officiel.

Pročitajte: Na početku veze Ana i Milica izgledale su potpuno drugačije, premijerka otkrila - Ona to nikada nije želela FOTO

L'Officiel Arabia

 

Premijerka je, prilikom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, otkrila da se Igor dobro snalazi i sa muzičkim instrumentima:

− Nedavno, kad sam došla kući posle svih sastanaka, pustili smo njegov omiljeni crtani. Postoji jedna epizoda u kojoj neki mali svima smeta trubom... Kažem Igoru vidi kako im smeta sa trubom, a on se okrene i odgovori mi: „To je horna“. Odem na Gugl, kad ono stvarno horna. On me pogleda i kaže: „Kako si zamenila trubu sa hornom?!“ – nasmejala je Ana gledaoce i dodala da dečak obožava klasičnu muziku.

Pročitajte: Javnost - Po kom zakonu je on njen sin; Ana Brnabić - Nije moj na papiru, ali...

Novosti

 

Milica i Ana često vode sina u obilazak kulturnih ustanova. Nedavno su svi zajedno viđeni u Muzeju savremene umetnosti na izložbi Mrđana Bajića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Srđan Stevanović/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti