Ana Brnabić sa partnerkom i sinom na glasanju: stajling Milice Đurđić sve ostavio bez daha

Ana Brnabić sa partnerkom i sinom na glasanju: stajling Milice Đurđić sve ostavio bez daha

Autor: | 17/12/2023

0

Danas se u Srbiji održavaju izbori, a među prvima su na glasačka mesta stigli predsednik Republike, premijerka i brojni ministri u vladi. Ana Brnabić obavila je svoju građansku dužnost na biračkom mestu broj 34 u Školi za dizajn. Društvo joj je pravila porodica, partnerka Milica Đurđić i njihov sin Igor.

Ata Images

 

I dok je premijerka ostala verna svom stilu, kombinaciji klasičnog, poslovnog i ležernog izraza, lepa doktorka zablistala je u jednom elegantnom komadu, kaput-haljini svetloplave boje, i po ko zna koji put oduševila modne sladokusce.

Pročitajte: Godinama je u vezi sa premijerkom Srbije, zajedno odgajaju sina - Život doktorke Milica Đurđić sve zanima, ovo su detalji

Iako su na glasanje došle rano, negde posle devet časova, izgledale su glamurozno, pogotovo Milica, koja je, osim fantastičnog autfita, odabrala diskretan nakit i cipele sa visokom potpeticom.

Ata Images

 

Potpredsednica vlade odlučila se za crne pantalone, karirani sako i bordo šal.

Pročitajte: Ljubav koja traje već 15 godina - Ana Brnabić u retkom izlasku s partnerkom, lepa Milica plenila elegancijom FOTO

I njihov sin, četvorogodišnji Igor, imao je simpatičan stajling. Dečak je bio apsolutno neodoljiv u sakou i kariranim pantalonama. Da ne zaboravimo asesoar koji su sve troje danas nosili, a to je - osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti