Druži se sa Đokovićem, zarađuje milione i baš ume da uživa u životu: Ko je Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović

Druži se sa Đokovićem, zarađuje milione i baš ume da uživa u životu: Ko je Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović

Autor: | 16/02/2022

8

Ko je Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić od juče zvanično nisu zajedno. Pet godina trajala je njihova ljubavna priča, za koju su mnogi verovali da će biti krunisana brakom, ali su, reklo bi se iznenada, odlučili da svako nastavi svojim putem. Izabranik Cecine ćerke od početka je bio enigma za javnost, jer nisu voleli da se previše eksponiraju. Znali smo samo da je mlad, zgodan, uspešan, i da savršeno pristaje lepoj pevačici, a sve ostalo je – pod velom tajne.

Pročitajte: Ostaje sam u luksuznom stanu, od venčanja ništa - Anastasija i Đorđe raskinuli!

Luka Šarac

 

Đorđe potiče iz ugledne novosadske porodice, u kojoj se uspeh prenosi s kolena na koleno. Dugo je živeo u Americi, gde se i školovao. Prethodno je završio elitnu srednju školu u Švajcarskoj. U vreme dok je živeo u Njujorku družio se sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija Anjom, sa kojom ga i danas vezuje blisko prijateljstvo, koja je svojevremeno otkrila da su u Velikoj jabuci bili i cimeri. Među Kuljićevim poznatim drugovima je i prvi reket planete Novak Đoković.

Pročitajte: Vila sa pogledom na Dunav - Zavirite na luksuzno imanje Đorđa Kuljića (foto)

Instagram

 

Nastavljajući stopama oca, uspešnog biznismena, Đorđe je sa one strane Atlantika ušao u poslovne vode i sada upravlja velikom kompanijom za transport – počeo je sa jednim kamionom, a danas ih poseduje više od sto, i svi rade punom parom. Upućeni kažu da je veliki hedonista i da baš ume da uživa u svemu što se podrazumeva kada raspolažete sa mnogo novca.

Pročitajte: Drugi čovek - Anastasija Ražnatović u toplom Dubaiju uhvaćena sa njim, baš se dosta promenio (video)

Instagram

 

Đorđe voli egzotična putovanja, na koja je često odlazio sa bivšom izabranicom. Nije mu dugo trebalo da osvoji Anastasiju. Izvori bliski nekadašnjem paru tvrde da je to bila ljubav na prvi pogled. Zgodan, uspešan, obrazovan, sa finim manirima, brzo je s nogu oborio i Cecu. Uostalom, zar ne bi svaka majka poželela takvog zeta? Jednom rečju, idealan. Nedavno su kupili ekskluzivan stan od 200 kvadrata u najlepšem delu Beograda, na Kalemegdanu. I baš kada je trebalo da počnu zajednički život, da možda u bliskoj budućnosti došetaju i do oltara, njih dvoje dogovorili su se da – raskinu.

Pročitajte: Biće ovo godina raskida, Anastasija Ražnatović šokira - Sve je njegova krivica, nije ga sramota! (video)

Instagram

 

Komentari (8)

Loading
Olivera 17:04 16.02.2022
Odgovori

Lijep su par,nadam se pomirenju i da ne gube vrijeme.❤❤💋💋

Nadica 19:42 16.02.2022
Odgovori

Majka i cerka idu istim stopama . Šteta , ovaj momak je stvarno zgodan , ona lepa ko lutka .

Vera 23:52 16.02.2022
Odgovori

Mlad, lep o vrlo obrazovan zaslužuje da kraj sebe ima lepu, uspešnu i vrlo obrazovanu devojku, a ne pevaljku

Mona 08:55 17.02.2022
Odgovori

Kod nas sve milioneri- svi školovani širom sveta, a na kraju došli ovde sa zgrću milione...ipak ovde nešto smrdi...

Petra 09:16 18.02.2022
Odgovori

Lepi, uspesni decko, sta ce ti oevacica? Nije cak ni lepa, hirurgija je napravila drugu Cecu a ni ona nije ok? Zapitaj se da li je to za tebe. Takvih je pun grad.

hellomagazin.rs hellomagazin