Milan Marić drastično smršao: Glumac izgubio više od 20 kilograma, pogledajte tu promenu FOTO

Milan Marić drastično smršao: Glumac izgubio više od 20 kilograma, pogledajte tu promenu FOTO

Autor: | 19/03/2023

0

Milan Marić smršao 24 kilograma, a otkrio je i kako

Jedan od najpopularnijih glumaca Milan Marić kao pravi profesionalac u svom poslu ništa ne prepušta slučaju, pa je za potrebe različitih uloga spreman i da promeni svoj fizilki izgled.

Pročitajte: Nikad bolje nije izgledala - Dijeta Aleksandre Radović je čudo, 10 kilograma manje uz dva jednostavna saveta FOTO

Ivana Todorović

 

Tako je Marić 2018. godine prihvatio ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu „Dovlatov“, a za potrebe ovog filma u roku od tri meseca naučio je ruski jezik i ugojio se čak 30 kilograma.

- Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi u odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije.Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš, taj gubitak utiče na tebe - rekao je Marić.

Pročitajte: Bolje zdravlje i manje kilograma bez gladovanja: Jelena Karleuša potražila pomoć nutricioniste, ovo je njena dijeta

Jakov Simović

 

Sa druge strane, zbog uloge pevača Tome Zdravkovića u hit filmu "Toma", Milan je morao drastično da smanju kilažu. On je tada smršao čak 24 kilograma i svoju kilažu sveo na 79 kilograma.

- Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate - otkrio je Milan Marić.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac