Fatalna ljubav: Osamnaest godina starija Jelena ostavila je Milana Marića, ali i dalje žive pod istim krovom, ovo je razlog

Fatalna ljubav: Osamnaest godina starija Jelena ostavila je Milana Marića, ali i dalje žive pod istim krovom, ovo je razlog

Autor: | 03/01/2022

4

Milan Marić raskinuo vezu sa starijom devojkom, a i dalje žive pod istim krovom

Vest da je Milan Marić u dugoj i ozbiljnoj emotivnoj vezi, koja je ispratila veliki uspeh filmaToma” u kojem tumači naslovnu ulogu, rastužila je “armiju” obožavateljki naočitog glumca.

Nekoliko nedelja kasnije devojke i žene širom Srbije s oduševljenjem su dočekale informaciju da je njegova ljubavna priča sa osamnaest godina starijom Jelenom Pavlović definitivno okončana. Da “gde ima dima, ima i vatre” potvrdili su i glavni akteri, doduše posrednim putem, dvosmislenim porukama koje su ostavljali na društvenim mrežama.

Pročitajte: Milan Marić je u trenutku očaja to morao da učini - Ona mu je mnogo pomogla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Kao na rolerkosteru, nedugo zatim, usledio je novi obrt. Paparaci su tokom decembra, u više navrata,“uhvatili” Milana Marića kako izlazi iz zgrade na Vračaru u kojoj je prethodne dve godine živeo sa Jelenom. Ona se čak, tvrde upućeni, zbog njega svojevremeno i razvela.

Milan Marić raskinuo vezu sa Jelenom - Ljubav nije dobila drugu šansu

I taman kada se učinilo da je par odlučio da ljubavi pruži drugu šansu, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa. Mladi i sve traženiji glumac, iako ima samo trideset i jednu godinu, uspeo je da zaradi dovoljno novca za kupovinu sopstvene nekretnine. Pošto stan još uvek oprema, dok ne bude mogao da se preseli na novu adresu, Milan živi pod istim krovom sa nekadašnjom izabranicom.

Pročitajte: Razočarana, ali jaka - Oglasila se devojka Milana Marića, mnoge žene bi ovo izgovorile, da smeju

Luka Šarac

 

Dokazujući ličnim primerom da partneri nakon prekida veze mogu ostati u prijateljskim odnosima Milan Marić je, bez sumnje, osvojio nove poene kod devojaka koje maštaju o njemu.

Komentari (4)

Loading
Micha 09:50 04.01.2022
Odgovori

Znaci bila mu dobra dok ga izdržavala . Sad kad kao popularan je šutnuo .

Micha 09:50 04.01.2022
Odgovori

Znaci bila mu dobra dok ga izdržavala . Sad kad kao popularan je šutnuo .

Jaca 14:42 20.02.2022
Odgovori

Prosto to ne ide, ona je dosta starija od njega. Shvata ona da to nije to a ion takodje. Tako da najbolje svako svoj I'm putem...

Hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti