Milan Marić provodi božićne praznike s njom: zgodni glumac u zagrljaju posebne dame

Milan Marić provodi božićne praznike s njom: zgodni glumac u zagrljaju posebne dame

Autor: | 08/01/2024

0

Milan Marić provodi božićne praznike sa ovom damom

Serija „Toma“ prikovala nas je za male ekrane i dodatno ulepšala ove praznične dane. Pa, kad već uživamo u priči o legendarnom pevaču, nekako se samo od sebe nametnulo pitanje kako glavni protagonista, Milan Marić, provodi Božić...

Miloš Nadaždin

 

U novogodišnjem intervjuu za HELLO! zgodni glumac otkrio je da će odmor za praznike iskoristiti da se malo odmori od prethodne, vrlo naporne, sezone, i da će se posvetiti onima koje voli.

Pročitajte: Milan Marić ekskluzivno za HELLO! sumira utiske iz prethodne godine i otkriva želje za novu

Ako ste se zapitali ko mu pravi društvo ovih dana koji su tradicionalno vezani za porodicu, nećemo vas držati u neizvesnosti. Zapravo, to je otkrio sam Milan na Instagramu.

Instagram

 

„Srećan Božić i od nas brkatih“, napisao je uz fotografiju na kojoj ga vidimo u specijalnom društvu, sa njegovom ljubimicom, patuljastim šnaucerom po imenu Nika.

Pročitajte: Imao je više od 100 kilograma, a danas... Milan Marić napravio pometnju na Instagramu, na ovo se čekalo godinama

Kako je rekao u jednom ranijem intervjuu za magazin „Pas“, Nika zvanično živi kod njegovih roditelja.

Miloš Nadaždin

 

- Uglavnom je, zbog prirode mog posla, stacionirana kod njih. Tamo je sigurna i udobno joj je. To mi se činilo kao bolje rešenje nego da je držim po ceo dan zaključanu, budući da snimanja nekad umeju da traju i po 13, 14 sati. A ne bih da je čuvaju neki njoj nepoznati ljudi i da joj stalno menjam adresu. Ovako dođem kod mojih po nju, otmem je na nekoliko dana, pa je vratim, i tako kad god mogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti