Šta će reći Simica? Suzana Mančić u zagrljaju 34 godine mlađeg glumca, svi ga odlično znate FOTO

Šta će reći Simica? Suzana Mančić u zagrljaju 34 godine mlađeg glumca, svi ga odlično znate FOTO

Autor: | 11/02/2023

2

Suzana Mančić prkosi vremenu i svojim izgledom iz dana u dan oduševljava publiku. Nedavno je podelila fotografije sa Zlatibora gde je uživala u zimskoj idili, a može se reći da šarmantna voditeljka svaki trenutak slobodnog vremena gleda da iskoristi na odmor i druženje sa prijateljima.

Pročitajte: Namsejani i zagrljeni! Jelena Đoković uslikana na romantičnoj večeri sa ovim poznatim frajerom, pogledjate fotografije

Instagram

 

Među fotografijama iz privatnog života poznate dame našla se i jedna sa mladim glumcem Milanom Marićem koji je osvojio srca publike glumeći legendarnog Tomu Zdravkovića.

- Obično drugi zamole da se slikaju samnom. Ovoga puta ja sam prišla Milanu Mariću, glumcu u ogromnom usponu, i eto sličice - napisala je voditeljka ispod objave, a usledili su i brojni komentari poput: Draga Suzana, toliko vam dobro stoji haljina; Slika je prelepa; Predivno...

Komentari (2)

Loading
Ona sebe 13:16 12.02.2023
Odgovori

JOS UVEK VIDI KAO " NEODOLJIVU" JA STVARNO NE ZNAM KADA CE TA ZENA UKAPIRATI DA VISE NIJE NI MLADA,NI POZELJNA-PRI TOME DA JE SMESNA I DA JE LJUDI DOZIVLJAVAJU KAO DVORSKU LUDU!!! MA SRAMOTA ME JE UMESTO NJE!!!

Srki 15:58 13.02.2023
Odgovori

Zena za svoje godine izgleda fantastic. A izna sta joj lepo stoji.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti