Lukas im je sve ostavio posle razvoda: U ovoj nestvarno lepoj vili živi Sonja Vuksanović sa ćerkama, raj za svaku ženu (foto)

Lukas im je sve ostavio posle razvoda: U ovoj nestvarno lepoj vili živi Sonja Vuksanović sa ćerkama, raj za svaku ženu (foto)

Autor: | 30/01/2022

0

Dom Sonje Vuksanović ostaviće vas bez daha 

Posle razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, pevač se preselio u stan na Voždovcu, dok je njegova bivša supruga nastavila da živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, zajedno sa ćerkama Sofijom i Viktorijom

Instagram

 

Poslednjih godina Sonja je retko davala izjave za medije, ali budući da je prilično aktivna na društvenim mrežama, sa pratiocima često deli kadrove iz svakodnevnog života. S obzirom na to da rado pravi selfije, na fotografijama se može videti i unutrašnjost kuće.

Pročitajte: Dom Sonje Vuksanović posle razvoda od Ace Lukasa je ovde 

Instagram

 

Dom Sonje Vuksanović pravi je raj za žene 

Na prvi pogled jasno je da je svaki komad stilskog nameštaja pažljivo izabran, a sve je brižljivo ukomponovano sa detaljima u srebrno-beloj nijansi. 

Instagram

 

Zidovi doma prepuni su umetničkih slika, na trpezarijskom stolu može se videti raskošan servis za ručavanje.

Pročitajte: Diva ne prašta - Jelena Karleuša damski, jednim klikom pokazala šta misli o Sonji Vuksanović i Sofiji Šašić

Instagram

 

U svakom kutku raspoređene su staklene vaze sa svežim cvećem koje domaćica obožava. 

Instagram

 

Preko celog zida dnevne sobe Sonja je za svoju dušu ugradila ogromno ogledalo, ali nije zaboravila ni na zadovoljstva svoje dece, pre svega mlađe Viktorije, kojoj u vreme novogodišnjih i božićnih praznika organizuje pravu bajku, sa bogato ukrašenom jelkom i dekoracijom koja bi svako dete oduševila. 

Pročitajte: Gledali su je kao malo vode na dlanu - Ljubavni život Sofije Šašić oduvek je intrigirao, ove poznate momke načisto je očarala

Instagram

 

Tačka na i ili vrhunac hedonističkog života predstavlja bazen u dvorištu, u kojem Sonja, Sofija i Viktorija uživaju tokom leta. 

Instagram

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti