Šta se desilo sa Sonjinom i Acinom ćerkom? Pričalo se da je Lukasova kopija, a danas je porasla i izgleda nestvarno FOTO

Šta se desilo sa Sonjinom i Acinom ćerkom? Pričalo se da je Lukasova kopija, a danas je porasla i izgleda nestvarno FOTO

Autor: | 03/05/2023

0

Ćerka Ace Lukasa danas izgleda nestvarno

Folk pevač Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja, zvanično su se razveli pre tačno četiri godine, ali zbog ćerke Viktorije, koju su dobili u braku, ostali su u korektnim odnosima i čini se da su jednako angažovani oko njenog odrastanja.

Pročitajte: Ni balet, ni klavir - Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović oduševila izborom, oko vrata sijaju prve medalje (foto)

Mirko Tabašević

 

Viktorija Vuksanović u avgustu puni 12 godina, a njena mama nedavno je podelila nekoliko novih fotografija i još jednom nas uverila da devojčica neodoljivo podseća na poznatog pevača.

Na društvenim mrežama retko možemo da vidimo fotografije njihove ćerke koja je baš porasla, a već je odabrala i sport koji voli, pa tako dosta vremena provodi na hipodromu, gde samouvereno jaše konja kojeg je od tate dobila prošle godine za rođendan.

Pročitajte: Lukas im je sve ostavio posle razvoda - U ovoj nestvarno lepoj vili živi Sonja Vuksanović sa ćerkama, raj za svaku ženu (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA (@sf__fashion__style)

- To je moja najveća ljubav svih vremena. To je osoba koja se pojavila i meni donela vrstu ljubavi za koju nisam znao. Imam četvoro dece, sve ih volim, ali ona mi se pojavila u životu kad nisam znao da mi je to trebalo. Samo sam dobio novi deo života. Ja kad gledam nešto na televiziji o odnosu oca i ćerke, ja se rasplačem - pričao je iskreno pevač u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin