Ni balet, ni klavir: Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović oduševila izborom, oko vrata sijaju prve medalje (foto)

Ni balet, ni klavir: Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović oduševila izborom, oko vrata sijaju prve medalje (foto)

Autor: | 31/05/2022

1

Ćerka Ace Lukasa pohvalila se prvim medeljama

“Mojoj jedinoj ljubavi, srećan prvi dan u školici. Voli te tvoj tata,” napisao je Aca Lukas uz fotografiju na kojoj njegova ćerka Viktorija pozira na poniju, na samom početku obuke.

Od tada je prošlo pet godina, a Viktorija, koja će ovog leta proslaviti 11. rođendan, i te kako je napredovala u konjičkom sportu. Ovog puta, pohvalila se mama Sonja Vuksanović, podelivši fotografiju sa hipodroma, na kojoj se vidi kako devojčica samouvereno jaše, čak i neustrašivo preskače prepreke.

Naravno, njena veština nije ostala neprimećena, pa su počele da stižu i prve nagrade.

Pročitajte: Ljubav iz školskih dana - Ovo je prva supruga Ace Lukasa, estrada je ne zanima, a gde radi posebno će vas oduševiti

Instagram

 

Aca Lukas nikada nije krio da mu je od četvoro dece najmlađa Viktorija najdraža, možda i zbog toga što je, složiće se mnogi, njegova mini kopija.

- Svu decu neizmerno volim, ali Viki je mezimica. Ne samo moja, nego svih članova porodice - priznao je Aca u jednom intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Mlada to nikako nije smela da učini - Jedna stvar na venčanju Sonje i Lukasa ukazala je da će do razvoda brzo doći

Luka Šarac

 

Sonja i Aca imali su buran razlaz, ali su o jedinici nastavili da brinu zajedno.

- Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i od majke, pošto smo oboje perfekcionisti. Sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti da je podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome. Jako je disciplinovano dete - pohvalio je pevač ćerku.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin