Gledali su je kao malo vode na dlanu: Ljubavni život Sofije Šašić oduvek je intrigirao, ove poznate momke načisto je očarala

Gledali su je kao malo vode na dlanu: Ljubavni život Sofije Šašić oduvek je intrigirao, ove poznate momke načisto je očarala

Autor: | 28/01/2022

0

Život Sofije Šašić, za koju se šuška da je u vezi sa Duškom Tošićem, još uvek zvaničnim suprugom Jelene Karleuše, od prvih dana bio je obasjan svetlostima reflektora.

Ćerka jedinica Željka Šašića i njegove supruge Sonje još u ranom detinjstvu dospela je na stranice tabloida, kako zbog turbulentnog braka i razvoda svojih roditelja, tako i zbog činjenice da je godinama kasnije sa ocem bila u lošim odnosima.

Pročitajte: Život Sofije Šašić u centru pažnje - Mama mi ne brani da se čujem sa ocem, to je moj lični izbor

Instagram

 

Nakon što se Sonja ponovo udala, ovog puta za Acu Lukasa, kolegu bivšeg muža, o maloletnoj Sofiji se pisalo kao o „princezi na zrnu graška“. Očuh joj je, navodno,ispunjavao sve želje, a ona je u jednom trenutku čak htela da prezime Šašić zameni prezimenom Vuksanović.

Mirko Tabašević

 

Život Sofije Šašić ulepšali su ovi poznati momci 

Bilo kako bilo, Sofija danas ima 22 godine, a već neko vreme u javnosti se pominje po poznatim momcima. Istina, bilo ih je tek dvojica, ali su njihova imena dovoljno „zvučna“ da zaintrigiraju javnost.

Krajem 2018. godine proneo se glas da je otpočela romansu sa Viktorom Živojinovićem, mlađim sinom Bobe i Brene. Iako je par ignorisao te napise, poljubac koji su razmenili na dočeku Nove 2019. godine, koju su proslavljali na Kopaoniku, bila je najbolja potvrda ljubavi.

Pročitajte: Život Sofije Šašić bez nje ne bi imao smisla - Nikad ne bih dozvolila da muškarac stane između moje majke i mene

ATA Images

 

Uprkos tome što su i njeni i njegovi roditelji blagonaklono gledali na tu vezu, tim pre što su im deca zajedno odrastala, Sofija i Viktor nisu dugo ostali zajedno.

Sa fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Radonjićem zabavljala se osam meseci, čak su neko vreme živeli zajedno. Navodno su se rastali zbog njegovog neverstva.

Pročitajte: Bolje da se ne sretnemo  Že-ljko Šašić otvoreno o ćerki Sofiji i zašto je uzela Lukasovo prezime

Profimedia

 

Iako je trebalo da se sa Nemanjom preseli u Francusku, gde je on potpisao ugovor sa „Olimpikom“ iz Marseja, to se nije desilo. Sofija je spakovala svoje stvari i vratila se kući, kod mame Sonje.

Instagram

 

Dobro upućeni novinari tabloida tvrde da je pre nekog vremena sreću pronašla u zagrljaju Duška Tošića, sa kojim se u tajnosti nalazi u jednom od njegovih stanova. Šta je od toga istina, pokazaće vreme.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još