Mlada to nikako nije smela da učini: Jedna stvar na venčanju Sonje i Lukasa ukazala je da će do razvoda brzo doći (foto)

Mlada to nikako nije smela da učini: Jedna stvar na venčanju Sonje i Lukasa ukazala je da će do razvoda brzo doći (foto)

19/11/2021

0

Venčanje Lukasa i Sonje dugo se prepričavalo, jedan događaj bacio je senku na njihov brak 

„Posle trogodišnje veze, pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, i njegova verenica Sonja Šašić zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, prvo u 'Crkvi svetog Vasilija Ostroškog', a potom i pred matičarem u restoranu“, preneli su svi mediji 15. aprila 2010. godine.

Acina i Sonjina „večna ljubav“ potrajala je devet godina i, mada posle razvoda nisu ostali u najboljim odnosima, mogu se pohvaliti da imaju divnu devojčicu Viktoriju.

Pročitaje: Aca Lukas * Prva supruga bila mi je drugarica, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je htela da od mene napravi pudlicu

arhiva HELLO!

 

U vreme kada su se venčali Aca je imao 41, a Sonja 34 godine. Njemu je to bio treći brak, njoj drugi. Iako su od tada prošla brojna leta i zime, javno mnjenje nikada nije prestalo da podseća kako je Sonja, pre udaje za Acu, bila u braku sa njegovim kolegom, mnogi kažu i bliskim prijateljem, Željkom Šašićem.

Bilo kako bilo Aca je Sonjinu i Željkovu ćerku Sofiju prihvatio kao svoju i nije je odvajao od biološke dece Miljane, Lazara i Andreja.

‒ Moj stav je bio da treba da organizujemo jednostavno venčanje, kakvo i odgovara mom senzibilitetu. Nije mi padalo na pamet da pravim Holivud u Srbiji ‒ objasnila je nevesta u prvoj izjavi koju je dala pošto je uzela prezime Vuksanović.

Pročitajte: Bolje da se ne sretnemo - Željko Šašić otvoreno o ćerki Sofiji i zašto je uzela Lukasovo prezime

Andreja Damnjanović

 

Venčanje Lukasa i Sonje bio je događaj godine 

Otkrila je i da se dugo dvoumila oko izbora haljine, da bi na kraju odbacila mogućnost da odene klasičnu venčanicu. Odabrala je belu toaletu koju je kupila u jednom butiku u Novom Sadu, dok je mladoženja nosio elegantno odelo u tamnoplavoj boji.

Andreja Damnjanović

 

‒ Odlučili smo da venčanje bude u četvrtak, pošto oboje volimo da izlazimo radnim danima. Nismo želeli da pravimo klasičnu svadbu, nego lep „party“ na kome smo se divno proveli. Ceremonija je bila organizovana za mali krug prijatelja, jer se na takve događaje, po mom mišljenu, i zovu samo oni najbliži ‒ pojasnila je muzička zvezda, tvrdeći da mu se burma toliko dopada da će je stalno nositi.

Pročitajte: Fotografija kao dokaz - Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno?

Andreja Damnjanović

 

Romansa koja je obećavala da će zauvek trajati okončana je razvodom, a sujeverni bi rekli da drugačije nije ni moglo da bude s obzirom da je mlada, nakon što je poslužena torta, venčanicu zamenila elegantnom crnom haljinom, u kojoj je nastavila da se veseli do kasnih sati.

Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva HELLO!