Sofija Šašić: Nikad ne bih dozvolila da muškarac stane između moje majke i mene

Sofija Šašić: Nikad ne bih dozvolila da muškarac stane između moje majke i mene

Autor: | 04/11/2020

0

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović ima već dvadeset godina. Sofija je izrasla u pravu lepoticu, koja je slika i prilika svoje majke. Danas je prava "Instagram" zvezda, koja se bavi modom i ima neverovatno istančan ukus.

Sofija je od majke nasledila i osećaj za modu, pa je izuzetno uspešna u poslu kojim se bavi. Naime, ova dvadesetogodišnjakinja ima iza sebe modni brend "F...Famous", a njene modele nose brojne poznate ličnosti.

U intervjuu koji je nedavno dala za magazin "Story" Sofija je otkrila da joj je majka donekle bila modni uzor i inspiracija, pa da je svoj stil donekle izgradila po uzoru na nju.

Pročitajte: Ćerka Željka Šašića ruši „Instagram“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) on Oct 15, 2020 at 12:59pm PDT

– U velikoj meri jeste. Mada je u javnosti najčešće u komadima koji se mogu podvesti pod poslovnu eleganciju, moram da kažem da je ona više sportski tip. Obožava trenerke i patike i tu smo vrlo slične. Sportske odevne kombinacije postale su mi obavezne za bilo koje doba dana, a često ih nosim i u večernjim izlascima. Ranijih godina nisam mogla da zamislim da uveče izađem bez haljine i visokih potpetica, dok ih danas nosim samo kada moram. Nedavno sam konstatovala da neću više ni da ih kupujem. Toliko ih imam, samo mi skupljaju prašinu, a gotovo da ih uopšte ne nosim. Takođe, ne volim da oblačim ništa što me steže ili mi je pripijeno uz telo, stoga mi je drago što su se oversized komadi vratili u modu, samim tim uvrstila sam ih i u svoju kolekciju.

Sofija Šašić tom prilikom otkrila je da su ona i Sonja veoma bliske i da u majci vidi najboljeg prijatelja. Upravo zato, uvek bi poslušala Sonjin savet pri odabiru emotivnog partnera.

– Nikada. Izuzetno cenim njeno mišljenje, stoga ne bih dozvolila da neki muškarac stane između nas ili pokuša da poremeti naš odnos.

Pročitajte: Ćerka Željka Šašića šokirala - Mama mi ne brani da se čujem sa ocem, to je moj lični izbor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on Jun 30, 2019 at 12:26pm PDT

Nedavno je raskinula vezu sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem, sa kojim se, prema pisanju domaćih medija, pripremala za zajednički život.

Sofija je trebalo da se preseli kod Nemanje u Francusku, ali im je aktuelna situacija pokvarila planove. On se vratio u Beograd, pa su tu započeli zajednički život. Bili su „osuđeni“ jedno na drugo 24 sata dnevno i tada je Sofija shvatila da u njihovoj vezi nešto ne štima. Najburnija svađa desila se kad je videla da je njen dečko lajkovao fotografije brojnim drugim devojkama na „Instagramu“. Napravila je ljubomornu scenu, spakovala stvari i otišla kod svoje majke Sonje ‒ rekao je izvor blizak blogerki za „Informer“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on May 22, 2019 at 2:54am PDT

Nakon raskida ove romanse majka joj je pružila utočište, podršku i razumevanje, pa je razumljivo što bi njen savet bio pažljivo razmotren, kada Sofija sledeći put poželi da se upusti u emotivnu vezu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti