Dajana Paunović se ne vraća Žiki: Konačno sam upoznala muškarca koji mi se dopada!

Dajana Paunović se ne vraća Žiki: Konačno sam upoznala muškarca koji mi se dopada!

Autor: | 13/02/2019

0

Lepa voditeljka televizije Pink, Dajana Paunović od razvoda sa Žikom Jakšićem, živi povučeno i mirno, posvećena u potpunosti njihovom sinu Dušanu, brižno čuvajući svoju intimu i emocije daleko od tabloida i tračeva.

Ipak, nakon dve i po godine od razvoda, neke stvari su se promenile, a njen emotivni život postao je bogatiji, jer se u njemu pojavio neko ko joj je osvojio srce.

- Nisam neko ko olako upada u veze, pogotovo sada u godinama koje imam, a i životnim iskustvom... I te kako biram i gde i s kim pijem kafu, a kamo li nekog sa kim treba život da delim - rekla je Dajana u intervjuu za magazin Star, otkrivši da je zbog njenog izgleda bilo i prilika u kojima bi joj se udvarali i gosti u emisiji.

- Pa iskreno... Slagala bih kada bi rekla da nije bilo takvih situacija, ali ja takve situacije doživljavam kao lep kompliment i ništa više od toga.

Ali,  onda je najzad otkrila i da više nije usamljena i da je njeno srce ipak neko uspeo da osvoji.

- Mogu reći da smo se posle dve i kusur godina pomerili sa mrtve tačke. Ne žurim i trudim se da uživam u statusu koji imam... Ali isto tako mi prija nešto što se dešava i što može imati divnu perspektivu. Mada za sada ne bih smela više o tome, nećemo da ureknemo - kroz smeh je rekla simpatična voditeljka otkrivši i da joj godine kod muškarca nisu prioritet, kao i da li više nikada ne bi bila sa muškarcem koji je dosta stariji od nje.

- Ne, to nije istina... Godine nemaju veze sa nečijom zrelošću, razmišljanjem... Poznajem muškarce od 55 godina koji su na talasnoj dužini dvadesetogodišnjaka, a poznajem i muškarce koji su mlađi, a doskočili su zadatku da život žive dostojanstveno - ostala je diplomatski tajanstvena Dajana, ne želeći da da ni nagoveštaj da li je njen novi izabranik u nekoj od tih kategorija.

hellomagazin.rs Nikola Kostić/Mirko Tabašević