Dajana Paunović: Volela bih da postanem i majka devojčice

Dajana Paunović: Volela bih da postanem i majka devojčice

Autor: | 20/10/2019

0

Voditeljka Dajana Paunović iako neizmerno voli svoj posao, svesna je da njen privatan život trpi zbog toga, ali ne žali jer misli da je to dobar put ka uspehu.

- Mislim da sam na dobrom putu da imam uspešnu i dugoročnu karijeru jer sam dosta posvećena poslu. Nemam maltene socijalni život, ne izlazim, retke su prilike kada mogu da se opustim i zaginem negde sa društvom. Vodim povučen život, rano ležem, ali i rano ustajem. Ovaj posao kao i svaki ima dve strane, lepu i manje lepu. Uživam u svim beneficijama koje ova profesija donosi i trudim se da ne pridajem značaja toj drugoj manje lepoj strani, manama, kao što su recimo (ne)spavanje ili socijalni život koji je sveden na minimum - iskreno je rekla Dajana u intervjuu za Blic.

Dajana je prokomentarisala i kako zamišlja svoj život za 10 godina.

- Ne volim da pravim dugoročne planove. Verujem da je sve negde zapisano i da se ništa ne dešava slučajno. Ako bude sve kao što je sada, ja ću biti više nego zadovoljna - rekla je voditeljka koja ne krije da bi želela da se ponovo ostvari u ulozi majke.

- Dušan još uvek nije poželeo brata ili sestru. Lično bih volela da dobijem još jedno dete i da Dušan ne bude jedinac. S obzirom na to da imam sina, volela bih da postanem i majka devojčice, mada i da bude sin bila bih podjednako srećna.

Dajana priznaje i kako se ponaša i čime se vodi kada problemi nagrnu sa svih strana.

- Nisam neko ko je sklon očajavanju, depresiji i sličnim stvarima. Ne postoji ništa što nije prošlo. Sve prođe, i ono lepo i ono ružno. Trudim se da ono što je lepo čuvam da traje što duže, a da kada je teško povijem kičmu i sačekam da prođe ukoliko to ne mogu da rešim. Imala sam i lepe i nimalo lepe trenutke u životu, to loše iskustvo pomoglo mi je da sazrim, odrastem i shvatim suštinu života. Loši trenuci dali su mi najvažnije lekcije u životu. Ono što je svakako najvažnije za mene jeste da je ovo najsrećniji period mog života. Ispunjena sam i zadovoljna - zaključuje voditeljka.

hellomagazin.rs ATA Images