Dijana u suzama: Srđan Đoković iznenadio, ovu njegovu stranu do sada niko nije video (foto)

Dijana u suzama: Srđan Đoković iznenadio, ovu njegovu stranu do sada niko nije video (foto)

Autor: | 24/01/2022

5

Rođendan Dijane Đoković u znaku emotivne čestitke

Dok se bura oko Australijan opena polka smiruje i Novak Đoković puni baterije za naredne izazove, u prvom planu danas je nešto sasvim drugo. Naime, prelep povod za slavlje i smeh u domu slavnog tenisera konačno je tu.

Pročitajte: Kako li će ih Srđan i Dijana Đoković prihvatiti - Mama Saške Veselinov je pravi veseljak, a tek da vidite tatu (video)

Julian Finney/Getty Images via Guliver

 

Rođendan Dijane Đoković ove godine dočekan je sa puno nade i vere u nove pobede i bolje dane. Majka najboljeg tenisera sveta danas proslavlja 58. rođendan a čestitke stižu sa svih strana sveta.

Jedna više nego posebna osvanula je na Instagram profilu njenog supruga Srđana koji je možda po prvi put pokazao svoju emotivnu stranu. 

"Srećan rođendan, najboljoj mami", napisao je Srđan uz fotografiju voljene supruge i sina i pokazao koliko je Dijana zaslužna za sve što Nole jeste. 

Pročitajte: Njeno gnezdo ostalo je prazno - Dijana Đoković dočekala svojih pet minuta, primivši nagradu u Novakovo ime rekla sve što joj je na duši

Instagram

 

 

Komentari (5)

Loading
Gordana 09:12 25.01.2022
Odgovori

Ovakvu poruku trebalo bi da posalju deca. Udaviste i Novaka i Jelenu i sve nas konstantnim ponavljanjem svog značaja. Presešće im, i jednog dana izgovoriće to glasno. Onda ćete se naći u čudu- šta im/mu bi!!!?! Trebalo bi da pročitate pripovetke Radoja Domanovića, pronaćićete se. Žena se naravno voli i kao majka zajedničke dece, ali njoj naročito prija da od supruga dobije potvrdu svoje ženstvenosti i ljudskosti. Za rodjendan (bar).

Tijana 14:38 25.01.2022
Odgovori

A sta je sa ostalim sinovima? Voli je jer mu je podarila sampiona a ostali sinovi nisu vredni pomena??

Glam 16:10 25.01.2022
Odgovori

Rođendan treba da čestita supruzi, ženi sa kojom deli život! Deci smo mama i tata a jedno drugom...e to je najteže zadržati u braku...krene od "ljubavi" i "srce", onda se krijemo iza mama, tata, baba, deda...

Houp 18:11 25.01.2022
Odgovori

Bas mi je zasmetalo. Mogao je pored fotografije samo da napise velikim slovima MOJA. Kakve veze ima Novak...

Stanka 18:21 26.01.2022
Odgovori

Vi ste srecna,majka i supruga, sve vam srecno bilo❣️❣️❣️Srecan rodjendan🌹🌹🌹

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti