Njeno gnezdo ostalo je prazno: Dijana Đoković dočekala svojih pet minuta, primivši nagradu u Novakovo ime rekla sve što joj je na duši

Njeno gnezdo ostalo je prazno: Dijana Đoković dočekala svojih pet minuta, primivši nagradu u Novakovo ime rekla sve što joj je na duši

Autor: | 17/12/2021

2

Majka Novaka Đokovića oduševila

Kada je neko, poput Novaka Đokovića, najbolji od najboljih, onda praktično ne može da prođe nedelja a da ne stigne neko priznanje, pogotovo u ovo doba godine kada se pravi rekapitulacija ostvarenog u periodu koji je iza nas.

Ovoga puta Novak se “okitio” titulom “Izuzetna ličnost decenije”, koja se dodeljuje osobama koje insiprišu i motivišu na pozitivne drušvene promene, i istovremeno se izdvajaju autentičnim stavom prema životu i radu, te kao takve treba da budu uzor mladima i javnosti.

Pročitajte: Majka Novaka Đokovića ima rođenu sestru, muža joj sigurno znate, kao preslikane su (foto)

Fabrika Promo

 

Na manifestaciji koja je, u produkciji agencije “Fabrika”, održana u Narodnom pozorištu, nagradu je u ime najboljeg tenisera sveta primila njegova majka Dijana Đoković, koja nije krila ponos zbog još jedne pobede svog sina van sportskih  terena.

Na pitanje kako se prave šampioni, sportski i životni,  Dijana je odgovorila:

- Recept je posvećenost. Ja sam bila majka koja je maksimalno bila uz porodicu. Kad imate cilj, onda znate za šta se borite. Nekada nemaš snage, ali je iznova i iznova pronalaziš u sebi. Bilo je dana kada sam se pitala gde su moje granice, dokle ću izdržati, ali uvek smo izlazili kao pobednici. Da se moj muž i ja nismo bavili Novakom ne bi postao ovo što je danas. Verovatno bi bio dobar igrač, ali ne i šampion.

Pročitajte: Majka Novaka Đokovića užasnuta - Strašno je i prestrašno to što pišu!

Fabrika Promo

 

Laureat iz opravdanih razloga nije mogao lično da pisustvuje dodeli priznanje, jer je se u isto vreme održavala humanitarna akcija koju njegova fondacija tradicionalno organizuje za decu. Svi su se složili da je majka Novaka Đokovića opravdano prisutna i da je nagrada koliko Noletova, toliko i njena.

- Novak je to što jeste, ali ja imam još dva zlatna sina, Marka i Đoleta - istakla je gospođa Đoković.

- Ponosna sam na svoju decu. Meni, kao majci, najvažnije je da su izrasli u dobre ljude, poštene i kvalitetne. Uspešni su u onome što rade, žive gde vole. Nisam posesivna majka. Pustila sam moje ptičice da izađu iz gnezda i svako je otišao na svoju stranu.

Fabrika Promo

 

Upućujući novogodišnje čestitke svim stanovnicima Srbije, Dijana Đoković je napomenula da treba da budemo ponosni na to ko smo i odakle smo, i da “ne gledamo preko tarabe”, već da počistimo svoje dvorište i uživamo u njemu, u slozi i ljubavi, uz porodicu koja je osnov svakog uspeha i prosperiteta.

Komentari (2)

Loading
Mery M. 22:22 17.12.2021
Odgovori

A nagrada za Dijanu? Postoji li nagrada za Dijanu i majke kao što je ona? I da, Dijana sjajno izgleda! Baš kao što treba da izgleda žena njenih godina, njenog renomea i njenog obrazovanja! Odmaraj Dijana, dosta si se naradila odgajajući iservisirajući četiri muškarca!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti