Prva ljubav Dijane Đoković nije bio Srđan, posle 36 godina braka isplivala velika tajna: U početku ga nisam volela... (foto)

Prva ljubav Dijane Đoković nije bio Srđan, posle 36 godina braka isplivala velika tajna: U početku ga nisam volela... (foto)

Autor: | 03/05/2022

0

Prva ljubav Dijane Đoković nije bio Srđan

Majka najboljeg tenisera sveta stalno je pod budnim okom javnosti. Ona, s druge strane, vodi jedan sasvim običan život. Svaki slobodan trenutak Dijane Đoković posvećen je porodici, pre svega sinovima, a potom i unucima Stefanu i Tari.

Pročitajte: Vesele osamdesete i beli karanfil na reveru - Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju (foto)

Getty Images

 

Prilikom gostovanja u emisiji „Sve u svemu“ Dijana je pričala o devojačkim danima, bezbrižnom detinjstvu, ali i o svojoj prvoj ljubavi.

‒ Sedam i po godina igrala sam folklor. U početku ga nisam volela jer sam bila prinuđena da ga igram. Četiri godine provela sam u Nišu, tata je bio vojno lice, pa smo se često selili. Kada sam se vratila u Beograd, „upala“ sam u školu koja je bila nova i nije imala salu za fizičko. Nastavnik fizičkog, jedan brka, terao nas je da igramo folklor. U to vreme nisam slušala narodnu muziku, pa sam plačući dolazila kući jer nisam želela da igram kolce – ispričala je Dijana Đoković i otkrila kako je s vremenom zavolela folklor.

Pročitajte: Deca Novaka Đokovića nisu krštena, Dijana otkriva i zbog čega

Prva TV

‒ Međutim, cela moja generacija jako je zavolela folklor, te smo sledeće godine prešli u Kulturno-umetničko društvo„Lukica Mitrović“ i zaista smo se lepo družili. I Novak voli kolce, ali me stalno kritikuje što ga nisam naučila da igra. Nije bilo prilike, ali ga možda jednog dana naučim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin