Veliki novogodišnji intervju Jelene Karleuše: Ova godina biće prekretnica u mojoj karijeri

Veliki novogodišnji intervju Jelene Karleuše: Ova godina biće prekretnica u mojoj karijeri

Autor: | 02/01/2022

0

Jelena Karleuša za HELLO! o novim ciljevima, večnoj gladi za uspehom i dokazivanjem, i planu od kojeg nikad ne odustaje ‒ da osvoji svet

„Bila bih najsrećnija na svetu ako bi se u 2022. ostvarilo makar deset posto onoga što sam isplanirala. Sledeća godina treba da bude prekretnica u mojoj karijeri. Moje srce kuca za nove uspehe i ostvarenje velikih planova.“ Hrabro, proročki, u njenom stilu uostalom. Rekla nam je to nekoliko dana uoči nastupa ispred Skupštine, za najluđu noć koja će se, sigurna je, zauvek pamtiti. Mada od godine koja dolazi toliko toga očekuje, ovoj koja odlazi Jelena Karleuša ništa ne zamera:

‒ Svaka u kojoj se nije desila neka strašna životna drama ili lom, kako privatno tako i poslovno, meni je dobra. Naučila sam da budem skromna po tom pitanju, da živim od trenutka do trenutka, i sasvim sam zadovoljna. Mnogo sam radila uprkos koroni, napravila ozbiljne poslovne poteze vezane za budućnost, i možda mogu da kažem da mi je 2021. u tom pogledu bila najbolja.

Pročitajte: Ispovest Jelene Karleuše zakucala Srbiju ispred malih ekrana - Izvinite za suze!

Miloš Miletić

 

Kako se u vašoj kući provodi 1. januar, kada se vratite sa nastupa?

‒ Naš dom je odavno bajkovito okićen, a prvog dana u godini obično se svi okupimo na porodičnom ručku. Dođe i moj otac, kome je tada rođendan, pa lepo zajedno sve proslavimo. Naravno, i ovog 1. januara, kao svakog drugog dana u našem životu, nedostajaće Divna.

Kako su izgledale vaše najluđe noći kada ste bili u godinama u kojima su sada Atina i Nika?

‒ Uglavnom sam ih dočekivala s bakom, koja je živela u zgradi na Novom Beogradu. Gledale smo novogodišnji program, a ja sam maštala da ću jednog dana pevati ispred kamera, imitirala sam pevače, zabavljala baku. Retko sam uspevala da dočekam ponoć, jer bih već oko devet zaspala. Ujutru me je uvek čekao poklon ispod jelke, najlepši ručak i mirisi detinjstva, zauvek urezani u moje sećanje. Bila sam dobro, skromno i pitomo dete. Ni tada nisam imala želje, samo planove.

Pročitajte: Doček 2022. godine - Jelena Karleuša oborila rekord! Napravila spektakl ispred Skupštine, više od 20.000 ljudi pevalo u glas (video)

Miloš Miletić

 

„Sa dve godine je bilo jasno da ću biti megastar, a u vrtiću sam govorila da ću biti kraljica univerzuma“... Po čemu se videlo da ćete biti megastar?

‒ Detinjstvo je za mene bilo gubljenje vremena. Poražavajuća je činjenica da dok ste mali ne možete ništa, a želite sve. Čekanje da porastem je bilo užasno dugo, jer sam od kad znam za sebe imala jasne planove šta ću i kako ću čim raširim mršava krilca. Teško je biti tako mali i nebitan. (smeh) Nisam mogla ljudima da objasnim da imam malo ozbiljnije ideje od igranja “između dve vatre” u parku. Naravno, bila sam čudna devojčica i zbog toga se niko nije igrao sa mnom, ali i svi oni su meni bili “previše mali i glupi da bi me razumeli”. Srećom, više nisam mala.

I sada vas mnogi ne razumeju kada kažete, na primer: „Biću megariba veoma dugo. Imam plan kako ću ovako dobro da izgledam do osamdesete“. Kako?

‒ Vrlo lako. Megaribe su megaribe prvenstveno zbog svoje energije, intelekta, stava i harizme. Moje srce je večno mlado, kao i energija koja je ponekad zastrašujuća. Zatim, ja svoje telo ne trujem. Ne jedem leševe životinja, već samo voće i povrće, i nemam nijedan jedini porok. Zdrava sam kao dren, a u zdravom telu zdrav je i duh. Ako njega imate, vi ste megariba koju ništa ne može da slomi, pa ni trivijalnpst zvana “godine”. Ti brojevi postoje samo za površne ljude.

HELLO!

 

Jelena Karleuša za HELLO! - Žena je stub i kičma svake porodice 

„Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju.“ Verovatno je pogrešno napisan broj godina, jer ste u braku od 2008, ali suština je da mnogima sigurno ne delujete kao „borac za bilo kakve emotivne institucije“. Očigledno utisak ume da prevari.

‒ Stvarno? Matematika mi nikad nije bila jača strana, pogotovo ti sitni brojevi. Samo u hiljadama nepogrešivo sabiram. Koliko god da sam u braku, on traje isključivo zato jer sam ga ja održala. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se.

Rekli ste da je vaš novi album već završen i da će se zvati „Alfa“. Hoće li „Alfa“ u dogledno vreme izaći uprkos „omikronu“ i ostalim slovima grčkog alfabeta?

‒ O, da, “Alfa” će biti alfa i omega domaćeg i svetskog šou-biznisa. Preživeli mi omikron, pa videli.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Jelenom Karleušom pronađite u novogodišnjem dvobroju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka 31. decembra 

HELLO!

 

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još