Obrt! Duško Tošić: Šokiran sam, nikakvog nasilja nije bilo

Obrt! Duško Tošić: Šokiran sam, nikakvog nasilja nije bilo

Autor: | 07/01/2022

0

Jelena i Duško - obrt u priči o nasilju u porodici

Duško Tošić, na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja.

Kako piše Kurir, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

Pročitajte: Karleuša ne prestaje da plače, Tošiću izrečena zabrana prilaska - Zbog ovoga je Duško ošamario Jelenu za prazničnom trpezom

Instagram

 

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti