Snaja starija od svekrve: Majka Veljka Kuzmančevića prvi put u javnosti, upoznajte gospođu Dušanku (foto)

Snaja starija od svekrve: Majka Veljka Kuzmančevića prvi put u javnosti, upoznajte gospođu Dušanku (foto)

Autor: | 21/12/2021

3

Svekrva Verice Rakočević mlađa je od svoje snaje

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića bezbroj puta je bio tema medijskih napisa, ponajviše zbog činjenice da je među njima velika razlika u godinama. Supružnici se na to nikada nisu obazirali, pa danas mogu da se pohvale kako već osam godina uživaju u ljubavi i skladnoj vezi.

Pročitajte: Bude nas ptice, uspavljuju zrikavci -  Verica i Veljko otvaraju vrata bajkovitog imanja na Avali (foto)

Mirko Tabašević

 
 

Zahvaljujući emisiji „Dok anđeli spavaju“ javnost je dobila priliku da upozna Veljkovu majku Dušanku, na koju njen sin jedinac neverovatno mnogo liči. Tamne kose i očiju, njih dvoje izgledaju kao „preslikani“.

Pročitajte: Svekrva Verice Rakočević prvi put o braku sina jedinca - Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem

youtube printscreen

 

‒ Od roditelja kakve ima Veljko nije ni mogao da bude drugačiji ‒ rekla je jednom prilikom kreatorka, dajući kompliment celoj porodici Kuzmančević.

Njena svekrva, koja je od Verice mlađa dve godine, istakla je da se nikada nije mešala u odnos sina i snaje, a i danas, kada je udovica, nastoji da ih ne opterećuje, već živi svoj život.

Pročitajte: Nikada nije dala nijedan intervju, a sreću je pronašla pored njega - Upoznajte Milenu, mlađu ćerku Verice Rakočević

Luka Šarac

 

Na konstataciju autorke emisije Marine Rajević-Savić da njegova majka Dušanka ostavlja utisak stamene žene, zdravih životnih rezona, Veljko, koji je nedavno ostao bez oca Lazara, akademskog slikara, rekao je:

‒ Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali.

Komentari (3)

Loading
Aca 09:49 22.12.2021
Odgovori

Ovi dvoje tj ona stalno isticu njegovu zrelost ili sta vec kada je usao u vezu sa maminom vrsnjakinjom tj ***** i cude se zasto su ljudi konzervativni. Pri tom sami ni o cemu drugom nista ne pricaju vec samo vau nama nije problem razlika u godinama. Pri tom samo

Malena Harrison 16:21 22.12.2021
Odgovori

Ja ne vidim neku razliku u godinama.On izgleda starije za svoje godine a ona mladje za svoje..A i sta je to bitno???Stariji muskarci su kao cool kad su sa mladim devojkama??

Reneacobain 19:38 23.12.2021
Odgovori

Zbog ovakvih ruznih zena pout verice rakocevic se zivotinje zive oderu da bi one mogle nositi bunde . Osetljivom coveku , a osobito zeni se mora zgaditi njihova dusevna necistoca

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti