Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić: Ivan je naš sin jedinac i spremni smo da mu ispunimo svaku želju

Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić: Ivan je naš sin jedinac i spremni smo da mu ispunimo svaku želju

Autor: | 12/12/2017

0

Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić proslavili su punoletstvo sina jedinca Ivana. Gala zabavi u restoranu su, pored rodbine, prijatelja i školskih drugova, prisustvovale i brojne poznate ličnosti.

- Proslavili smo Ivanovo punoletstvo, bilo je mnogo lepo. Mogu da kažem da nam je 18 godina prošlo kao tren. Do juče je Ivan bio dečak, a sad je već ozbiljan momak. Na slavlju je bilo dosta njegovih drugova i drugarica, naše familije, prijatelja i kolega sa estrade. Posebno nas raduje što su došli naši prijatelji iz Nemačke, Švedske, Makedonije, Švajcarske i iz drugih krajeva sveta kako bi s nama proslavili taj radostan dan. Od kolega su bili ljudi koji su obeležili naše živote i s kojima se družimo godinama - Nada Topčagić, Dragan Stojković Bosanac, Mirko Kodić, Suzana Mančić, Ljuba Kešelj... Zaista je bilo prelepo, još sabiramo utiske - rekla je Biljana za Kurir.

Aleksandar ističe da je srećan što je njihov sin izrastao u vaspitanog i skromnog dečka.

- Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman momak, nije imao posebne želje za punoletstvo. Rekao nam je da je prezadovoljan žurkom koju smo Bilja i ja napravili za njega - otkrio je pevač i dodao da je njegova i Biljina želja da dogodine njihov jedinac upiše fakultet:

- On je četvrti razred gimnazije, sledeće godine, hvala bogu, krenuće na studije. Mi ne utičemo na to šta će odabrati da studira, to će sam odlučiti. Verovatno će upisati društvene nauke, to jest istoriju, jer mu to ide od ruke. Nije pokazao interesovanje za bavljenje muzikom, a mi, naravno, nismo hteli da ga guramo po svaku cenu u ove vode. Ipak, treba se školovati, to je najsigurnije.

Slavni par u braku je 30 godina i važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Posle 12 godina zajednice, kao krunu ljubavi 1999. godine dobili su naslednika Ivana.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti