Preslatko: Ljubavna priča Petra Benčine i Tamare Dragičević počela je ovako

Preslatko: Ljubavna priča Petra Benčine i Tamare Dragičević počela je ovako

Autor: | 24/02/2021

0

Petar Benčina i Tamara Dragičević - ljubavna priča poznatog para mnogima je uzor i ono što bi i sami želeli da iskuse i dožive na emotivnom planu. Iako su godinama u srećnom braku i ponosni roditelji dvoje dece, njihova ljubav iz dana u dan sve je jača i odoleva brojnim iskušenjima. 

Pročitajte: Petar Benčina i Tamara Dragičević za "Hello!" - O braku, deci i ulogama života

foto ATA Images

 

- I Petar i ja potičemo iz porodica u kojima se nije forsirao glamur i lažni sjaj. Srećna sam što radim posao koji volim, a popularnost je samo posledica uloga koje su se dopale gledaocima. Ne znam zašto bih se zbog toga drugačije ponašala. Uvek se začudim kad se takve teme nađu na dnevnom redu. Ali kad je već tako, drago mi je što ljudi prepoznaju našu “normalnost” - iskreno je rekla nedavno Tamara u intervjuu za "Hello!", a Petar je dodao: 

- Nelagodno mi je kad osvanu moje paparaco-fotografije, svaki put se osetim kao srndać u lovištu. (smeh) Ipak, još smo daleko od Zapada, gde svet šou-biznisa funkcioniše po vrlo surovim pravilima.

Petar Benčina i Tamara Dragičević - Ljubavna priča je počela ovako 

Skromni i srećni, Petar Benčina i Tamara Dragičević svoju ljubav neguju i čuvaju, a javnost skoro i da ne zna kako su se njih dvoje upoznali. Naime, još 2011. godine, muški deo obožavalaca popularne glumice rastužila je vest da je njeno srce osvojeno — tada je počela njena ljubavna priča s pet godina starijim kolegom.

Pročitajte: Sjajan povod za slavlje u domu Tamare i Petra Benčine

foto ATA Images

 

 

Privatnost drže daleko od očiju javnosti i malo toga se zna o njihovoj ljubavi. Tamara je sada, međutim, otkrila jedan simpatičan detalj koji se tiče njihovog upoznavanja.

- Sila privlačenja koja ne može da se ignoriše. U našem slučaju duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama - napisala je Tamara na svom profilu na "Instagramu" i dodala:

- Posle par meseci prestali smo da je ignorišemo.

Par se 2016. godine zavetovao na večnu ljubav, i to na romantičnoj ceremoniji za najbliže koju su upriličili na Adi Bojani. Ubrzo su dobili ćerkicu Stašu, a potom i sina Lazara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti