Danas se razvode, a nekad su se obožavali: Jovana i Sale u brak su uplovili sa puno ljubavi, njihovu svadbu gledala je cela Srbija

Danas se razvode, a nekad su se obožavali: Jovana i Sale u brak su uplovili sa puno ljubavi, njihovu svadbu gledala je cela Srbija

Autor: | 18/12/2021

0

Jovana i Sale Tropiko u brak su ušli sa puno ljubavi 

Poslednjih dana javnost je šokirala vest da je naizgled idiličnom braku Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića došao kraj. Posle deset godina zajedničkog života supružnici su se rastali tiho, bez svađe i javnih prozivki, trudeći se da ćerke Helenu i Đinu poštede dodatnog stresa.

Pročitajte: Jovana i Sale Tropiko više nisu par, otkrivamo - Ko je odlučio da prekine agoniju i podnese papire za razvod

Luka Šarac

 

Jovana i Sale venčali su se posle godinu i po dana zabavljanja, prvo u crkvi „Sveti Vasilije Ostroški“, a zatim su sklopili građanski brak pred matičarem koji je došao u restoran u kojem je organizovano slavlje.

Privatna Arhiva

 

Veselje je počelo još u jutarnjim satima, kada je frontmen „Tropiko benda“ sa kumovima, rodbinom i prijateljima došao u porodični stan svoje izabranice kako bi je, kao što običaj nalaže, isprosio od roditelja. Posle kraćeg veselja uz trubače, svi zajedno su se zaputili ka crkvi koja se nalazi na Bežanijskoj kosi.

Pročitajte: Ni zbog preljube ni zbog para - Zbog ovoga su se razveli Jovana i Sale Tropiko

Privatna Arhiva

 

‒ Pošto smo i Sale i ja pobožni odlučili smo se za nešto duži obred od uobičajenog i mislim da nismo pogrešili ‒ pričala je Jovana, koja je u trenutku kada je izgovorila sudbonosno „da“ bila u šestom mesecu trudnoće.

Privatna Arhiva

 

Organizovanje venčanja trajala je dva mesesca jer su mladenci želeli da sve bude besprekorno. Slavlju je prisustvovalo tri stotine gostiju, a svakog je na stolu čekao mali poklon u kome su se nalazili bombona, balon i sveća. Za dobru atmosferu bila su zadužena dva benda; prvo je nastupio sastav „No coment“, a zatim i „Alegro bend“. Među zvanicama su bile brojne Aleksandrove i Jovanine kolege, između ostalih i Milica Todorović koja se u to vreme zabavljala sa rođenim bratom Saše Kovačevića Radetom.

Pročitajte: Kraj posle 10 godina braka - Razvode se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković

Privatna Arhiva

 

Imajući u vidu da je mladoženja rodom iz Leskovca, svima je bilo jasno da veselje neće proći bez trubača, koji su pristigli u trenutku kada je izneta svadbena torta. Pošto su ispoštovane sve formalnosti, mlada se presvukla u belu haljinu i „starke“ i, uprkos poodmakloj trudnoći, ostatak večeri provela na podijumu za igru.

‒ Aleksandar i ja smo se odlično proveli na našoj svadbi, taj dan će nam ostati u najlepšem sećanju ‒ pričala je Jovana Pajić za HELLO!, i ne sluteći da će deceniju kasnije i njihov brak polako početi da biva sećanje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti