Zasenila premijeru predstave: Jovanu Joksimović viđali smo i bez šminke i u farmerkama, ali ovako obučenu do sada ne (foto)

Zasenila premijeru predstave: Jovanu Joksimović viđali smo i bez šminke i u farmerkama, ali ovako obučenu do sada ne (foto)

Autor: | 06/12/2021

17

Haljina Jovane Joksimović oduševila

Iako imaju troje male dece, zahvaljujući dobroj organizaciji, Jovana i Željko Joksimović uspevaju da isprate kulturna dešavanja u gradu, a prošlog vikenda viđeni su u Zvezdara teatru na premijeri predstave „Sportsko srce“.

Malo kome je promaklo da je lepa voditeljka nedavno promenila boju kose, odnosno da je iz „tabora“ plavuša prešla u crvenokose, pa je izbor garderobe prilagodila novom imidžu.

Pročitajte: Izgledala je božanstveno, ali koje je boje haljina Jovane Joksimović?

Boško Karanović

 

Jovana je za odlazak u pozorište izabrala jesenju haljinu cvetnog desena, koju je uklopila sa belim kaputom i atraktivnim belim čizmicama ukrašenim srebrnim špic-vrhom.

I ako ne pratite trendove koje diktiraju „Instagram“ blogerke, a upućeni ste u Jovanin lik i rad, lako možete da zaključite da je garderoba koju ona ponese preporuka sezone.

Željku nije preostalo ništa drugo već da, kao što muževi obično čine, stajling prilagodi odevnoj kombinaciji svoje lepše polovine. Popularni pevač opredelio se za neutralno tamno odelo i belu majicu. 

Komentari (17)

Loading
Cc 13:33 07.12.2021
Odgovori

Haljina sa dezenom kao kecelje za bake...one divne bake za sporetom ...ali na Jovani ,nou..nou.. Cizme a-la ******* koje dodju iz Italije.. Boja kose..takodje... Steta kaputa...

Nina 18:05 07.12.2021
Odgovori

Realno, ova haljina joj je katastrofa. Ona ima stvarno uvek fenomenalnu odeću i uvek je odlično obučena, ali ovo je bezveze.

Leona 10:00 08.12.2021
Odgovori

Ovo meni lici na 'slafrok' od flanela koji je moja baka iz Beckereka nosila u kuci i po basti.

Radmila 15:09 16.12.2021
Odgovori

Moja mama je šezdesetih godina prošlog veka imala kućnu haljinu sličnog dezena. Tako se onda nosilo.

Nena 11:25 22.12.2021
Odgovori

Ova žena pod hitno da ide kod kiropraktičara! Na svakoj slici stoji nagnuta napred!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još