Ne kažu džaba gledaj majku biraj ćerku: Snaja Jelene Bačić Alimpić pokazala mamu, izgleda svetski (foto)

Ne kažu džaba gledaj majku biraj ćerku: Snaja Jelene Bačić Alimpić pokazala mamu, izgleda svetski (foto)

Autor: | 09/12/2021

0

Snaja Jelene Bačić Alimpić Antonina u život poznate spisateljice unela je ogromnu radost. Otkako je saopštila da joj se sin verio nekadašnja voditeljka ne skida osmeh sa lica. Ubrzo je usledilo prelepo venčanje, a ponosna snajka priznala je da je dobila još jednu majku.

‒ Uverena sam da ćemo Nina i ja negovati odnos pun ljubavi i poštovanja, a ja ću se truditi da budem najbolja svekrva na svetu ‒ ponosno je rekla Jelena za HELLO!.

Pročitajte: Komfor i toplina - Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata renoviranog doma u Novom Sadu (foto)

Instagram

 

Snaja Jelene Bačić Alimpić postala je to što jeste zahvaljujući majci Biljani, o čijoj lepoti ne prestaje da se priča na društvenim mrežama.

Marko Ristić

 

“Srećan rođeni dan najčistijoj duši ovog sveta, najboljoj majci i mom najiskrenijem prijatelju! Sposobna da spremi, stvori, ugodi, domaćica i majka, dama, žena koja svojom jednostavnošću i nenametljivošću pleni i privlači ljude. Ti si moja snaga i moja najveća podrška. Moje strpljenje i glas razuma, reč koja umiri najveće oluje i ugasi najveće vatre. Moje more, moje sve. Ti si sinonim za dobrotu i hrabrost. Hvala ti što je sa tobom svaki trenutak magičan i što si uvek tu, što ti nikada ništa nije teško da učiniš za onoga koga voliš.

Hvala ti što si brižna i pažljiva. Sigurna sam da niko ne zna da pruži ljubav i pažnju onako kako ti umeš i hvala ti za to.

Niko ne ume da zagrli tako toplo i nežno, a istovremeno najjače na svetu jer ničiji zagrljaj na svetu nije tako siguran kao tvoj.

Pročitajte: Snaja Jelene Bačić Alimpić porodici saopštila najdivnije vesti, spisateljica van sebe od sreće

Želim ti da nam budeš zdrava i da tvoj najlepši osmeh boji naše dane zauvek!

Bogu hvala što si baš ti moja majka, a tebi hvala što si takva kakva jesi.

Neka ti se ostvare sve želje, majčice naša!

Vole te tvoja deca najviše na svetu, Majko nad majkama“, čestitka je koju je snaja Jelene Bačić-Alimpić uputila svojoj majci i objavila set fotografija koji je oduševio pratioce.

Pogledajte Antonininu majku, zar nije prelepa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @antonina.alimpic

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti