Unuka Jelene Bačić Alimpić krštena danas, na Svetu Petku: Fotografije sa ceremonije pune emocija

Unuka Jelene Bačić Alimpić krštena danas, na Svetu Petku: Fotografije sa ceremonije pune emocija

Autor: | 27/10/2023

0

Unuka Jelene Bačić Alimpić krštena na "Svetu Petku"

Nekadašnja voditeljka, danas jedna od najpopularnijih domaćih spisateljica Jelena Bačić Alimpić imala je u poslednje vreme mnogo razloga za slavlje.

Prvo se Jelenin sin Marko oženio dugogodišnjom devojkom Antoninom, posle čega su saznali da će postati roditelji, da bi kao kruna njihove ljubavi početkom godine stigla devojčica Mila.
 

Instagram

 

- Postala sam baka! Hvala ti, Antonina, na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu - poručila je tada ponosna baka na Instagramu.

Pročitajte: Pola godine nakon što je postala baka, Jelena Bačić ponovo slavi - Ćerka Dunja podelila prelepe vesti FOTO

Nekadašnja voditeljka redovno objavljuje fotografije svoje mezimice koja svakim danom sve više napreduje, a danas je poseban dan u Markovom i Antonininom domu. Baš na "Svetu Petku" roditelji su krstili Milu i tim povodom mama je objavila emotivne fotografije sa svete ceremonije, a ispod njih napisala najlepše reči koje će mnoge raznežiti. 

"Nazdravlje ti i na spasenje bilo krštenje, ljubavi naša rođena! Neka te Bog i sveta Petka čuvaju na tvom putu! Sveta Petka je u našoj porodici bitna svetiteljka, čuvala je Milinog pradeku, Milinu baku, a i nas dve i na porođaju i posle njega. Čuva nas uvek. Ovaj dan je od danas još bitniji i lepši u svakom pogledu", napisala je snaja Jelene Baćić-Alimpić.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti