Kada me tako nazove, srce mi zaigra od sreće: Jelena Bačić Alimpić o odnosu sa snajom Antoninom

Kada me tako nazove, srce mi zaigra od sreće: Jelena Bačić Alimpić o odnosu sa snajom Antoninom

Autor: | 21/09/2021

2

Snaja Jelene Bačić-Alimpić

Jelena Bačić-Alimpić i njen suprug Miroslav oženili su sina Marka. Mladenci su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav 10. septembra, a dan kasnije na “Salašu 137”, u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, sklopili su i građanski brak.

‒ Bilo je božanstveno, bajkovito. I gosti su bili oduševljeni kompletnim doživljajem. Srce mi je bilo puno što su uz nas najbliža rodbina i dragi prijatelji ‒ ispričala je Jelena za magazin “Gloria”.

Pročitajte: Intimna ceremonija u krugu najbližih - Oženio se sin Jelene Bačić Alimpić (foto)

O izabranici Markovog srca Antonini Nini, Jelena govori biranim rečima:

‒ Obožavan Ninu i njenu porodicu. Mladencima nisam davala nikakve savete jer verujem da sami znaju šta im je činiti u zajedničkom životu. Trudiću se da budem najbolja svekrva na svetu. Kad me Nina nazove majkom, srce mi zaigra od sreće. Kao što ja mnogo volim i poštujem svoju svekrvu već 28 godina, sigurna sam da ćemo i nas dve imati odnos pun ljubavi i uzajamnog poštovanja.

 

 

Komentari (2)

Loading
Cvecka 16:53 22.09.2021
Odgovori

Ne bih nikad trazila od snahe da me zove majkom jer ima onu koja je rodila. Ne postoje dve majke a i proslo je to vreme. Bilo mi je jako tesko da svoju svekrvu zovem tako ali tada su to svi radili. Na srecu, vise nije tako.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti