Svadbena žurka na salašu: Ovako je Jelena Bačić Alimpić oženila sina (foto)

Svadbena žurka na salašu: Ovako je Jelena Bačić Alimpić oženila sina (foto)

Autor: | 25/09/2021

0

Sin Jelene Bačić Alimpić oženio je svoju dugogodišnju devojku Antoninu 

Jelena Bačić-Alimpić i njen suprug Miroslav oženili su sina Marka. O izabranici njegovog srca Antonini Nini, Jelena je uvek govorila biranim rečima, a nekoliko dana uoči venčanja preko “Instagrama” joj je uputila emotivnu poruku

Marko Ristić

 

Mladenci su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav 10. septembra, a dan kasnije na “Salašu 137”, u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, sklopili su i građanski brak.

Pročitajte: Majčicn odraz u ogledalu - Snaja Jelene Bačić Alimpić kopija je majke Biljane


‒ Marko i Nina venčali su se u novosadskoj Sabornoj crkvi, u hramu svetog Đorđa, gde su moj sin i ćerka kršteni ‒ otkrila nam je Jelena i dodala da ju je posebno obradovalo to što je obred venčanja, uz starešinu crkve, oca Petra, služio i prota Stanimir, koji je Marka krstio.

Marko Ristić

 


‒ Bilo je emotivno, dirljivo i lepo. Sećala sam se njegovog detinjstva, kako mi je prvi put rekao “mama”. Setila sam se prvih koraka, polaska u školu.

Sin Jelene Bačić Alimpić pronašao ljubav svog života 

Dan kasnije svatovi su se okupili na salašu nadomak Novog Sada, gde je obavljena ceremonija građanskog venčanja, a zatim je usledilo slavlje na kojem je ponosna majka vodila glavnu reč.

Marko Ristić

 


‒ Veselje nam je uveličala naša draga prijateljica Goca Tržan, koju moja deca zovu tetkom jer je poznaju otkako su se rodili. Ona je bila posebno raspoložena za pesmu ‒ prenela je utiske poznata spisateljica, priznajući da sinu i snaji nije davala nikakve savete za budući život jer je sigurna da najbolje znaju šta im je činiti.

Pročitajte: Kada me tako nazove, srce mi zaigra od sreće - Jelena Bačić Alimpić o odnosu sa snajom Antoninom

Marko Ristić

 

‒ Uverena sam da ćemo Nina i ja negovati odnos pun ljubavi i poštovanja, a ja ću se truditi da budem najbolja svekrva na svetu. 

Marko Ristić

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti