Komfor i toplina: Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata renoviranog doma u Novom Sadu (foto)

Komfor i toplina: Jelena Bačić Alimpić otvorila vrata renoviranog doma u Novom Sadu (foto)

Autor: | 10/08/2021

0

Dom Jelene Bačić Alimpić dobio je novi izgled...

Iako veći deo godine provodi u vikendici na Fruškoj gori gde, kaže, uživa u prirodi i nesmetano piše knjige, nema sumnje da će Jelena Bačić-Alimpić u nastupajućem periodu češće boraviti u Novom Sadu.

Pročitajte: U porodici Jelene Bačić-Alimpić nižu se samo lepe vesti - Posle veridbe sina, spisateljica ponovo ima prelep razlog za slavlje

Porodični stan u kojem je, nakon što je sin Marko započeo zajednički život sa verenicom, a ćerka Dunja otišla na studije u inostranstvo, nastavila da živi sa suprugom Miroslavom Alimpićem u potpunosti je renoviran i zrači novom energijom.

‒ Privilegija je kada za prijateljicu imate savršenog arhitektu i enterijeristu koja vam s ljubavlju, posvećenošću i nadarenošću ulepša životni prostor. Volimo te, Sanjice ‒ javno je zahvalila Jelena, predstavljajući svoj dom iz snova koji na prvi pogled ostavlja utisak topline i ušuškanosti.

Pročitajte: Kristina Radenković vodi nas u svoju letnju oazu na Fruškoj gori, od raskošnog imanja sa bazenom zastaje dah (foto)

Pratioci na društvenim mrežama pohvalili su renovirani životni prostor poznate književnice, opisujući ga kao „pravi raj za uživanje“.

S obzirom na to da se njen novi roman „Nisam kriva“ odlično prodaje, Jelena slobodno može da se opusti i bar neko vreme u miru uživa u savršenom ugođaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još