U dom Jelene Bačić Alimpić stigle divne vesti, spisateljica zaplakala od sreće

U dom Jelene Bačić Alimpić stigle divne vesti, spisateljica zaplakala od sreće

Autor: | 03/05/2021

1

Sin Jelene Bačić Alimpić Marko odlučio je da porodici baš na Uskrs priredi prelepo iznenađenje. Spremajući prazničnu trpezu novosadska spisateljica nije ni pomišljala da će zaplakati i to od sreće. 

- Hristos Vaskrese! Rekla je DA! Na radost i sreću! Dobrodošla u porodicu. Sine, moje srce danas peva  - oduševljeno je napisala Jelena i objavila fotografiju sa sinom i budućom snahom Antoninom Dotlić, koja joj je odmah odgovorila veoma snažnom porukom:  

- Hvala, majko moja! 

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić se odlučila na drastičan potez - Želim da ostanem zadovoljna i srećna!

Romantik na mamu, sin Jelene Bačić Alimpić unapred je sve osmislio i posle porodičnog ručka skupio hrabrosti, zaljubljeno kleknuo pred svoju devojku i zaprosio je uz pesmu Halida Bešlića "Ja bez tebe ne mogu da živim". Presrećna Antonina odmah je pristala, a njihovu radost i ljubav slave obe porodice.

Instagram

 

Dok je Antoninu darovala brilijantskom narukvicom, Jelena je uz suze radosnice priznala:

- Imamo još jednu ćerku i moje srce je danas prepuno radosti. Ako mogu da darujem svoju snaju, brilijantima, da se slažu uz prsren. Ako me srce danas ne izda, neće nikad. 

Instagram

 

Antonina Dotlić, koja sebe na Instagramu opisuje kao zaljubljenika u more, kišu, mesec, daljinu i reči, hedonistu, Vodoliju, lingvistu i filologa, na svom profilu pohvalila se fotografijom vereničkog prstena uz koju je kratko napisala "rekla sam da". To isto ponovila je i na turskom jeziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @antonina.dotlic

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci 08:45 04.05.2021
Odgovori

Sve spontano! Eto sin ih iznenadio prosidbom a u nekoj fiočici se baš bašla brilijantska narukvica koja se slaže sa prstenom....pa to ni njeni čitaoci neće progutati...ili će skupo platiti novu knjigu...mora svekrva da se isprsi i za venčanje...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti