Pismo Jelene Njegomir pokojnoj majci: Jedno ti nisam rekla, ti u to ionako ne bi poverovala

Pismo Jelene Njegomir pokojnoj majci: Jedno ti nisam rekla, ti u to ionako ne bi poverovala

Autor: | 26/11/2021

2

Ćerka Merime Njegomir se emotivnim rečima oprostila od majke

Diva narodne muzike Merina Njegomir na večni put ispraćena je u utorak, nakon što je u 68. godini izgubila bitku sa teškom bološću. Dva dana kasnije njena ćerka Jelena emotivnim pismom na Instagramu oprostila se od majke.

- Za neke si vrhunski umetnik sjajne pojave i božanskog glasa, za neke si čuvar tradicionalne narodne muzike, za neke si svetski pevač na preko dvadeset jezika. Nekima si prijatelj, nekima profesionalac i kolega... a nekima si promenila ili život spasila. A meni si ga dala - navodi ćerka Merime Njegomir na početku emotivnog pisma.

Pročitajte: Komemoracija Merimi Njegomir uz suze i jecaje - Milica, Ljubica, Jelena i Marko kao jedno plaču za preminulom majkom

- Za mene si moja majka jedna jedina... najbolja na svetu. Moj uzor, moj idol, moj životni saputnik, podrška na svakoj raskrsnici, moj migavac i putokaz. Želim još vremena sa tobom, još jutarnjih kafa, pasulja i sarmi, još kiflica i još recepata. Želim još tvojih saveta. Želim još Božića , Uskrsa, slavlja i rodjendana. Želim još tvog radosnog vetra kojim kažeš “samo napred”, još tvoje udobne stene u koju si urezala “ne brini ništa, imaš ti majku”, još puno toplih zagrljaja, još tvojih osmeha i vanserijskog humora.

Pročitajte: Preminula je 10 dana posle rođendana - Poslednja fotografija Milice Njegomir sa majkom slama srce (foto)

- Znam da je tvoja snaga vanzemaljska, a naša ljubav večni plamen, ali mi ipak nedostaje tvoja ruka u mojoj. Jedinu utehu pronalazim u tome što znam da sam ti mnogo puta rekla koliko te volim i koliko mi značiš. Jedino ti nisam rekla da je tvoja dobrota bezgraničma, ti si bila anđeo koji je hodao po zemlji. Ti to ionako ne bi poverovala. Jer kao svaki anđeo bila si nesvesna svoje veličine.
Volela bih kada bih mogla da dostignem makar delić onoga što ti jesi, ali to se ne postaje, to se rodi.

Pročitajte: Ćerka Merime Njegomir se od majke oprostila potresnim rečima - Mama, hvala ti...

- Mada znam i da si ponosna na mene ovakvu kakva jesam. Svaki moj hrabri potez bio je lak jer si ti bila moja zaštitna mreža. Sada to više nemam, ali nosim te u srcu kao i pre i ne puštam. Nosim u srcu sve naše trenutke. To mi niko ne može oduzeti. Za jednog anđela sve što napišem je malo.

Znam da me još uvek čuvaš i da ću od tebe rukom bezuslovne ljubavi biti zauvek vođena.
Volim te beskrajno – potresnim rečima ćerka Merime Njegomir oprostila se od majke.

Komentari (2)

Loading
Ana Aranđelović 03:36 28.11.2021
Odgovori

Znala sam tako malo o ovoj zeni, a sada dok čitam o njoj, sticem utisak da je zaista bila posebna. Tako sija! Verujem da je imala lep zivot, ostavila trag, napravila divne ljude. Moglo bi se reci da je ucinila dosta za ovaj svet i treba pamtiti takve ljude, njihove sjajne i velike zivote. Kraj je neminovan, uvek tuzan i ruzan. Makar je sigurno da nije uzaludno zivela, ako neko vama posveti ovakvu poruku, onda sigurno niste!

Boro 08:02 29.11.2021
Odgovori

Jelena tvoja je majka bila Muslimanka da joj Allah dzenet podari. Treba la si da je sahramis po njenoj zelji kao Muslimanku. Ona nikad nije promijenila i otisla u drugu to jest ortodoksnu veru.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još