Jasno je kome je upućena: Frajle objavile novu pesmu, dobro poslušajte stihove (video)

Jasno je kome je upućena: Frajle objavile novu pesmu, dobro poslušajte stihove (video)

Autor: | 07/12/2021

2

Frajle objavile novu pesmu, dobro poslušajte stihove 

Singl „Tamburaši“ strastvena pesma posvećena ljubavi i izdaji, a s njenom objavom sve su žene dobile svoju kafansku pesmu.

Nastupi za koje se letos tražila karta više potvrdili su da su Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča jedna od najvećih regionalnih muzičkih senzacija. To dokazuje i nova pesma „Tamburaši“. Muziku i tekst potpisuju Jelena Buča i Vladimir Uzelac, a aranžman Vojislav Aralica. Fantastična interpretacija Nevene, Jelene i Nataše ni muškarce neće ostaviti ravnodušnim.

Pročitajte: Frajle se ne smiruju - Posle odlaska jedne članice, stižu nove vesti

Promo

 

“Svirajte tu našu pesmu, evo nas na istom mestu...“, pevaju Frajle, punim glasom, raspevano, za sve “duše izdajice” koje možda i sednu za isti sto kad čuju da ovu turu časte Frajle.

Ali, sačekajte da čujete i ostale stihove. Popularne novosađanke poručuju da „još sve pesme naše nisu ispevane“, i da su “Tamburaši” samo nagoveštaj onoga što one jedva čekaju da podele sa svojom publikom.

Štaviše, The Frajle su opet izbacile hit uz koji ćemo se smejati, plakati, pevati i veseliti se.

 

Komentari (2)

Loading
Daca 12:26 08.12.2021
Odgovori

Molim novinare da doticne vise ne najavljuju kao popularne novosadjanke, jer je opste poznato da one to nisu. Sestre Buca su iz Kljajiceva (gde su doseljavani precani nakon proterivanja Backih Nemaca). One to i ne kriju, ali zele da se predstave kao novosadjanke, valjda je ispod casti reci da si sa sela. Natasi svaka cast. Pitam se dokle ce izdrzati sa ovima dvema.

Mladen75 08:42 09.12.2021
Odgovori

Bravo lepe naše frajle! Djoletove naslednice melem za dušu!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti