Frajle se ne smiruju: Posle odlaska jedne članice, stižu nove vesti

Frajle se ne smiruju: Posle odlaska jedne članice, stižu nove vesti

Autor: | 20/08/2021

0

Posle pauze zbog pandemije i strogih mera zdravstvene zaštite, najpopularniji regionalni bend vratio se koncertnim aktivnostima. „The Frajle“ ovo leto provode radno, nastupaju na starim mestima, ali i nekim novim, a predstavile su i nešto drugačiji stajling.

Otkako su postale trio, Nataša Mihajlović i sestre Nevena i Jelena Buča više ne provode ceo koncert na stolici. Sada manje sede, pa su samim tim nastupi energičniji, a i haljine se češće „vrte“ po bini.

Pročitajte: Prava istina - Zbog ovoga je Marija odlučila da napusti Frajle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

Poznate po autentičnom stilu, simpatične Novosađanke najavile su nova druženja sa publikom u interesantnim autfitima. Na razglednici koju su poslale sa Petrovaradinske tvrđave predstavile su se u kombinaciji koju bismo mogli da nazovemo „tri u jedan“. Sjajna je i za svakodnevne prilike, i za večernje izlaske, a i za gostovanje u nekoj emisiji.

Crna je dominantna. U Natašinom slučaju „razbijena je“ belim sakoom i cipelama, Jelena se odlučila za polka dot varijantu na suknji, dok je Nevena sa crnim pantalonama „ukomponovala“ belu majicu sa printom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti