Frajle se ne smiruju: Posle odlaska jedne članice, stižu nove vesti

Frajle se ne smiruju: Posle odlaska jedne članice, stižu nove vesti

Autor: | 20/08/2021

0

Posle pauze zbog pandemije i strogih mera zdravstvene zaštite, najpopularniji regionalni bend vratio se koncertnim aktivnostima. „The Frajle“ ovo leto provode radno, nastupaju na starim mestima, ali i nekim novim, a predstavile su i nešto drugačiji stajling.

Otkako su postale trio, Nataša Mihajlović i sestre Nevena i Jelena Buča više ne provode ceo koncert na stolici. Sada manje sede, pa su samim tim nastupi energičniji, a i haljine se češće „vrte“ po bini.

Pročitajte: Prava istina - Zbog ovoga je Marija odlučila da napusti Frajle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

Poznate po autentičnom stilu, simpatične Novosađanke najavile su nova druženja sa publikom u interesantnim autfitima. Na razglednici koju su poslale sa Petrovaradinske tvrđave predstavile su se u kombinaciji koju bismo mogli da nazovemo „tri u jedan“. Sjajna je i za svakodnevne prilike, i za večernje izlaske, a i za gostovanje u nekoj emisiji.

Crna je dominantna. U Natašinom slučaju „razbijena je“ belim sakoom i cipelama, Jelena se odlučila za polka dot varijantu na suknji, dok je Nevena sa crnim pantalonama „ukomponovala“ belu majicu sa printom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti