The Frajle: Snovi su nam se ostvarili

The Frajle: Snovi su nam se ostvarili

Autor: | 26/11/2013

0


Četiri harizmatične devojke iz Novog Sada očaravajućih vokala - Nataša Mihajlović, Jelena Mirković, Nevena i Marija Buča iz grupe Frajle publika će moći da čuje uživo 5. decembra u jednom prestoničkom klubu.

- Posle druženja s novinarima idemo u studio da snimimo prvu pesmu za novi album. Mi ćemo biti autori većine numera. Dobre stvari nećemo menjati i radićemo ga u studiju Voje Aralice, koga zovemo peta frajla. Teme o kojima pevamo biće savremenije. Za svakog će biti ponešto - otkrivaju devojke.

Frajle su preko noći očarale Srbiju. Svojom nesvakidašnjom pojavom i sjajnim vokalima osvojile su brojnu publiku, koja njihove koncerte ispunjava do poslednjeg mesta. One su tražene, a u svojoj karijeri pevale su na mnogim neobičnim mestima.

- Snovi su nam se uglavnom ostvarili. Maštali smo o Sava centru i koncertu u avionu, i te želje su nam se ispunile. Godine 2010. svirale smo i pevale putnicima na relaciji London-Beograd koji su dolazili na Egzit. Svirali smo u Evropskom parlamentu, u manastiru, izlogu, bolnici, vrtiću i muzeju. Sad nam je želja da sviramo na Mesecu i u rudniku.

Grupa Frajle biće specijalni gost na koncertu Nena Belana 1. decembra u Sava centru.

- Nismo još odlučili koju ćemo pesmu zajedno izvesti na sceni. Radujemo se nastupu s riječkim muzičarem, a njegova omiljena numera nam je „Rijeka snova“.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti