Otac Mihaila Dudaša bio jasan: Nema venčanja bez ovoga! (foto)

Otac Mihaila Dudaša bio jasan: Nema venčanja bez ovoga! (foto)

Autor: | 05/12/2021

1

Otac Mihaila Dudaša nasmejao sve 

Sve što žena želi je da je muškarac ovako gleda – ovo je bio naslov teksta o Anđeli Jovanović i Mihailu Dudašu inspirisan pogledom atraktivnog atletičara upućenog mladoj glumici, koji je govorio više od hiljadu reči.

Nas je ta rečenica podsetila na intervju koji je Mihail dao pre nekoliko godina, u kome je otkrio da mu je otac rekao da treba da se oženi devojkom koja će mu se radovati onoliko koliko to čini njegov pas Bonita kad se vrati kući posle samo jednog sata provedenog napolju.

Pročitajte: Anđela Jovanović prvi put na crvenom tepihu sa dečkom Mihailom Dudašem (foto)

Vreme je učinilo svoje pa Bonite više nema, ali je tu novi ljubimac Mila, koji se vlasniku jednako raduje. Ne znamo da li je tata Đura u međuvremenu otkrio bolji kriterijum za izbor gospođe Dudaš, ali nije teško zaključiti da je Mihail pronašao „onu pravu“.

‒ Dopadaju mi se devojke koje su ambiciozne i imaju neki cilj u životu. Naravno, važan mi je i fizički izgled, čak  vrlo bitan, ali ne i presudan – izjavio je jednom prilikom Dudaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

 

Komentari (1)

Loading
Jara 17:15 06.12.2021
Odgovori

Andjela je divna devojka.Naneli ste joj štetu objavom ove glupave izjave oca njenog momka. Sva sreća sto je Andjela ćerka inteligentnih ljudi koji su je naučili da se izbori sa ovakvim glupostima. A Dudaševi izgleda imaju vrlo čudan smisao za humor....krajnje bizaran.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti