Anđela Jovanović prvi put na crvenom tepihu sa dečkom Mihailom Dudašem (foto)

Anđela Jovanović prvi put na crvenom tepihu sa dečkom Mihailom Dudašem (foto)

Autor: | 25/08/2021

1

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš zablistali na premijeri filma

Za prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš izabrali su idealan trenutak – svečanu premijeru filma „Nečista krv – greh predaka“, u kojoj lepa glumica tumači jednu od važnijih ženskih uloga.

Crvenim tepihom prošetali su ruku podruku, pleneći pažnju ne samo stilom već i pozitivnom energijom, šarmom i skladom koji su tipični samo za srećno zaljubljene parove.

Pročitajte: „Nije normalno koliko ste lepi i zgodni“ - Anđela Jovanović i Mihail Dudaš zapalili Instagram slikama u kupaćem

Boško Karanović

 

Anđela je pred beogradsku publiku izašla u glamuroznoj crvenoj haljini asimetričnog kroja i sandalama sa visokom potpeticom, dok ju je proslavljeni sportista pratio odeven u elegantno karirano odelo.

Iako već duže uživaju u romansi, osim zajedničkih fotografija na „Instagramu“, Anđela i Mihailo do sada nisu javno eksponirali svoju vezu. Zaslužene ovacije za ulogu nesrećne udovice Tašane, koje su joj uputili gledaoci u „Kombank dvorani“, Anđela Jovanović podelila je sa čovekom svog života koji joj je, nema sumnje, velika podrška u svemu što radi.

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragana dada 23:45 25.08.2021
Odgovori

Ne znam Ovi glumici ali za outfit I izgleda mora joj e odati puno priznajete.Ovim stajlingom zasenila bi sve I na samom Oskaru.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti