Situacija se komplikuje: Bivši muž Marije Karan stigao u Beograd (foto)

Situacija se komplikuje: Bivši muž Marije Karan stigao u Beograd (foto)

Autor: | 26/11/2021

4

Bivši muž Marije Karan stigao u Srbiju 

Posle razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, sa kojim je bila u braku od 2014. godine, Marija Karan vratila se u Beograd sa sinom. Umesto u „fabrici snova“, karijeru je nastavila u rodnom gradu, a nedavno je upoznala i novu ljubav, Vladana Balabana, IT stručnjaka i biznismena.

Pročitajte: Čekali smo dve nedelje - Marija Karan pokazala koliko je moćna, prva objava posle incidenta sa dečkom šalje jasnu poruku (foto)

Profimedia

 

Iako više ne žive zajedno, a deli ih i pola sveta, Marija i Džoel ostali su u bliskim odnosima i čine sve da njihov sin Marko Leo ima bezbrižno i srećno detinjstvo. Tako su Uskrs u aprilu proslavili zajedno u srpskoj prestonici. Međutim, Lubin je ovih dana ponovo u Beogradu.

Najavio je da će doći čim je čuo za incident u kome su pre nekoliko nedelja učestvovali atraktivna glumica i njen partner. Prema pisanju beogradskih medija, posle sukoba u gluvo doba noći ona je završila u Hitnoj pomoći.

Pročitajte: Posle incidenta u centru Beograda bivši muž Marije Karan doneo važnu odluku, učiniće sve da zaštiti sina

Instagram printscreen

 

Prema navodima magazina „Star“, kada je saznao šta se dogodilo, Lubin je pozvao Mariju i saopštio joj da dolazi u Beograd kako bi u toj delikatnoj situaciji bio uz nju i sina. Održao je obećanje, stigao je čim su se stekli uslovi za putovanje i na „Instagramu“ se „čekirao“ fotografijom sa sinom.

Komentari (4)

Loading
Srbin 17:15 26.11.2021
Odgovori

Marija Karan je u svakom smislu delikatna osoba. A ovaj gospodin je čudo od čoveka. Realan, racionalan, razložan, verovatno i romantičan tip. Sve to dotičnoj gospođi nije dovoljno.

Milojko 22:18 26.11.2021
Odgovori

Pa došao čovek da vidi i poseti svoje dete. Šta je tu čudno? Sa majkom deteta raskrstio davno i nema nameru da se meša u njen život. Da im je išlo u braku, još bi bili zajedno. Jedino zajedničko im je to dete.

Gajoni 13:05 27.11.2021
Odgovori

Sestro lepa pa gde nadje ovakve ti takva lepota,pa da si ih u kamenolomu trazila lepse bi nasla

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti