Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd, razlog dolaska sve rastužio

Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd, razlog dolaska sve rastužio

Autor: | 03/02/2021

2

Marija Karan sa suprugom Džoelom Lubinom poslednjih godinu dana dosta je zastupljena u domaćim medijima, a razlog nije nimalo lep. Spekulisalo se i nagađalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže i da su spremni za razvod. Iako su oboje veoma posvećeni sinu Marku Leu, domaća štampa pisala je da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Pročitajte: Pre petnaest godina izgledala je ovako - Marija Karan ne stari? (foto)

foto ATA Images 

 

Iako je često isticala kako je prezadovoljna svojim životom, domaći mediji prošle godine navodili su da su popularna glumica i producent rešili da stave tačku na šestogodišnji brak. Ovih dana Marija Karan (40) sa suprugom Džoelom stigla je u naš glavni grad. 

Kada su njeni poznanici saznali da je glumica u rodnom gradu sa suprugom Džoelom Lubinom, obradovali su se misleći da se pomirila sa holivudskim producentom. No, kako piše "Story", samo su njeni bliski prijatelji znali istinu - bračni par je stigao u Beograd da bi se razveo, budući da su ovde sklopili brak 2014. godine.

Pročitajte: Marija Karan - Problemi u bajkovitom životu?

Photo by Neilson Barnard/Getty Images for LACMA via Guliver 

 

Holivudski filmadžija i umetnica u dobrim su odnosima, najviše zbog naslednika te se veruje i da je razvod sporazuman. A kako tvrde izvori bliski ovom bivšem paru, zajedno su i odseli u jednom hotelu u centru Beograda, saznaje "Story".

Komentari (2)

Loading
Ja 13:25 05.02.2021
Odgovori

Kakav razvod. Došli da se vakcinišu. Imaju više prava nego mi. Kad se vrate Marija će ponovo da pljuje Srbiju

Čitateljka iz Njujorka 05:33 06.04.2021
Odgovori

Još jedna naša Srpkinja koja je došla ovde u Ameriku da se dobro uda! Da joj nije bilo bivšeg muža ( filmski producent) ni jednu ulogu kao glumica ne bi ni dobila . A da budemo iskreni, takvih glumica kao sto je Marija Karan ovde imate na svakom ćošku barem po tri !

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još