Javnost zbunjena: Marija Karan posle razvoda uhvaćena sa njim (foto)

Javnost zbunjena: Marija Karan posle razvoda uhvaćena sa njim (foto)

Autor: | 05/04/2021

0

Razvod Marije Karan prava je enigma. Sve glasnija govorkanja da je ljubavi sa američkim agentom i producentom Džoelom Lubinom došao kraj zvanično su potvrđena početkom godine, međutim, svako ko ih je ovih dana sreo kako sa sinom Markom Leom šetaju Beogradom reći će da su slika srećne porodice. Obilazili su muzeje, prisustvovali koncertu Filharmonije, proslavili Uskrs...

Pročitajte: Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd, razlog dolaska sve rastužio

Getty Images

 

Marija i Džoel venčali su se u crkvi Ružici u maju 2014, u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski superstar Rejf Fajns, kome je pripala čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtmana.

Mada nije uspela da postane deo američkih blokbastera, lepa glumica našla je svoje mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući Džoelovoj profesiji, sa brojnim filmskim zvezdama postali su kućni prijatelji, a često smo ih viđali i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

Pročitajte: Razvod Marije Karan očigledan - Problemi u bajkovitom životu?

Instagram printscreen

 

Posle šest godina ljubavi, u Beogradu su potpisali papire za razvod. Luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja će u njoj nastaviti da živi sa sinom. A nema sumnje da će u nju često navraćati i Džoel.

Nekadašnji supružnici ostali su u sjajnim odnosima, o čemu svedoče i najnovije fotografije iz Beograda. Ipak, trenuci opuštanja rezervisani su za vreme kada Marija nije pred kamerama.

Razvod Marije Karan - I posle ljubavi, prijatelji

Nije tajna da je tokom snimanje naše verzije „Dinastije“, američke „sapunice“ koja je početkom osamdesetih godina bila svetski televizijski hit, Mariji Karan pripala je jedna od vodećih uloga. Imajući u vidu da je atraktivna crnka, ali i da je zakoračila u četrdesete, a Džoan Kolins imala je tek koju godinu više kada je postala Aleksis Karington, eto pretpostavke za razmatranje dok ne stignu zvanične informacije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti