Ponovo srećna u ljubavi: Prve fotografije novog dečka Marije Karan

Ponovo srećna u ljubavi: Prve fotografije novog dečka Marije Karan

Autor: | 11/08/2021

1

Dečko Marije Karan je uspešan IT stručnjak

Život Marije Karan u proteklom periodu bio je prilično turbulentan. Posle razvoda od američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea, vratila se u Beograd, gde uveliko snima seriju „Dinastija“. I tu nije kraj velikim promenama u njenom životu...

Mirko Tabašević

 

Kako saznaje magazin „Story“, poznata glumica nedavno je uplovila u novu ljubavnu vezu, a njeno srce osvojio je Novosađanin Vladan Balaban (49). Ono što se o njemu zna jeste da je uspešan IT stručnjak, pasionirani hokejaš i otac jednog dečaka. Godine 1987. sa pionirskom ekipom „Vojvodine“ osvojio je titulu prvaka Jugoslavije, dok je danas član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

Pročitajte: Ludeo je za njom - Posle 17 godina Marija Karan je na ulicama Beograda ponovo srela njega

Facebook

 

Iako su na samom početku, Marija i Vladan zajedničke trenutke koriste na najbolji način. Trenutno su na romantičnom odmoru u Dubrovniku.

Facebook

 

‒ Mogu da kažem da sam imala sreće da nađem pravu osobu. Najvažnije je da posedujete harmoniju i mir u sebi, bez obzira u kom periodu života se nalazite i sa kim ste. Zadovoljna sam gde sam bila nekada, ali i gde sam sada ‒ izjavila je Marija svojevremeno za „Story“. ‒ Nisam osoba koja se mnogo osvrće na prošlost. Više razmišljam o sadašnjosti i budućnosti. Za sada sam zadovoljna i ništa ne bih menjala.

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti