Marija Karan neutešna: Džoel Lubin ostvario unapred smišljen plan, Marko Leo napustio Srbiju (foto)

Marija Karan neutešna: Džoel Lubin ostvario unapred smišljen plan, Marko Leo napustio Srbiju (foto)

Autor: | 23/12/2021

3

Bivši muž Marije Karan Džoel Lubin, pre mesec dana stigao je u Srbiju i to neposredno pošto je njegova bivša supruga doživela napad od svog partnera Vladana Balabana, IT stručnjaka i biznismena. 

Iako Marija i Džoel više ne žive zajedno, a deli ih i pola sveta, ostali su u bliskim odnosima i čine sve da njihov sin Marko Leo ima bezbrižno i srećno detinjstvo. Čim je čuo da je Marija doživela neprijatnost najavio je svoj dolazak u našu prestonicu. Obećanje je nekoliko dana kasnije i ispunio, a onda je uradio nešto što je sve iznenadilo. 

Pročitajte: Situacija se komplikuje - Bivši muž Marije Karan stigao u Beograd (foto)

Profimedia

 

Naime, iako je Marija veoma potresena posle čitave situacije, Džoel smatra da ona sama mora da se izbori sa novonastalom situacijom, pa je spakovao sinovljene kofere i odveo ga u Ameriku, o čemu svedoči i najnovija fotografija. 

Instagram

 

Marko Leo praznike će provesti sa ocem, a Marija će zbog poslovnih obaveza i snimanja serije Dinastija Novu godinu i Božić provesti sama u Beogradu. 

Komentari (3)

Loading
Radmila 08:56 24.12.2021
Odgovori

Daj bože da joj on vrati dete, inače u suprotnom ona nema šanse da ga vrati. Svojevremeno sam prošla kroz sličnu situaciju i u našem SIPu mi je rečeno da su šanse skoro pa nikakve. Na sreću, bivši mi je vratio dete.

Lara 09:20 24.12.2021
Odgovori

Ježim se od ove podele dece i rasturenih brakova! Ko god kaže da to ne ostavlja posledice na decu i kao preživeće, nema tri grama mozga!

Milena 09:31 24.12.2021
Odgovori

A i njeno ponašanje, tuča sa partnerom, pa razbijanje partnerovog automobila.... Šta drugo da uradi normalan otac nego da dodje i skloni dete od tih budalaština.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još